Artrita psoriazica

20-03-2018
crisman
Nu este medic/terapeut
crisman
Buna ziua
Sunt diagnosticat cu artrita psoriazica de cca 5 ani si am urmat sulfasalazina 4 comprimate pe zi vreo 4 ani continu celebrex de 200 la nevoie.vimovo la nevoie si alte AINS care imi ameliora tumefactiile si durerile la umeri coate glezne degete etc.Vazand ca boala avanseaza cu modificarea degetelor de la maini si picioare in forma de carnacior(dactilita) tumefactii la nivelul gleznelor.mainilor coatelor etc.mi s a prescris Metrotexat 20 ml.pe saptamana.acid folic alopurinol una pe zi si vimovo la nevoie.Aici este problema deoarece imi este foarte rau din Metrotexat atat fiole cat si comprimate.Am luat numai doua luni dupa care l am intrerupt continuand numai cu vimovo si milurit.Vreau sa va intreb daca tratamentul biologic ar fi mai eficace tinand cont ca am avut si o interventie chirurgicala la unghiul intern al ochiului stang pt.incizia unui melanom.Sau ce tratament ar fi mai bun deoarece nu pot sa fac Metrotexat ca mi este foarte rau din el cu stari de voma ameteli o stare de rau generala.Tin sa precizez ca boala avanseaza si nu stiu ce sa mai fac.Multumesc pt.intelegere si astept raspuns.
1 comentarii
0
20-03-2018, ora 19:08
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Boala d-voastra poate sa fie mult ameliorata printr un regim dietetic corect. Exista studii stiintifice documentate. Va sugerez sa consultati un nutritionist
Adaugă un comentariu / răspuns