ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Articulatii slabite, fara energie si probleme cu sinusuri dupa orgasm

26-05-2022
Criss-criss
Nu este medic/terapeut
Criss-criss
Buna ziua nu stiu daca este sectiunea care trebuie dar de foarte multi ani ma confrunt cu aceasta problema, sunt un barbat de 30 de ani si de fiecare daca cand am un ograsm, cam dupa 12 ore deja incep sa am simptome de articulatii (tot corpul) amortite, probleme cu sinusuri (mai nou am facut rinita fara sa fiu alergic la ceva, am totusi o deviatie de sept dar se umfla cornetele la intamplare) si probleme cu intestinul (iritabil), in tot acest timp sunt mai sensibil la frig, anxietate si nu prea suport lumina puternica.

Mananc bine cat sa mi iau raportul minim de proteina, fac miscare destula in timpul liber cat si la munca dar tot am aceasta problema, simptomele tin cam 3-4 zile de la ultimul orgasm si imi revin cam dupa o saptamana dar ar insemna sa nu am nici o activitate de natura sexuala inclusiv masturbarea.

Peste tot unde am fost nu s-a descoperit ceva anume, analizele de sange arata bine inafara de leucocite 3.7mii/μL din 4-10 si neutrofil 1.83 mii/μL din 2-8 care le am repetat si tot la fel, , restul hemoleucogramei este in parametrii normali

Pe partea endocrina FT4, ACTH, TSH, TPO si ATPO sunt in valori incadrate, testosteronul 7.78 pg.ml din 5-27, desi este incadrat mi se pare cam putin tinand cont fac destula miscare si mananc, am 80kg si 170 cm inaltime.

Nu stiu ce altceva sa urmez ca sa descopar problema in sine
1 comentarii
0
26-05-2022, ora 10:53
Criss-criss
Nu este medic/terapeut
Criss-criss
Am uitat sa precizez ca aceasta problema a inceput pe la varsta de 15-16 ani, daca este necesar pot posta copy paste toate analizele pe care le am facut anul acesta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Sindromul post-orgasmic (POIS) stare de rau dupa orgasm

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: