Arsuri la mana
Buna ziua, am asa o trebare. De mic copil m-am fript cu apa fierbinte, si de atunci mi-a ramas o arsura destul de mare pe mana,.. As vrea sa aflu informatie cum si unde se face procedura de inlaturare a arsurilor. shi desigur cat costa astfel de operatie chirurgicala.
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
4 comentarii
E xista si un remediu homeopat care poate inlatura astfel de urmari. Il primiti de la orice medic homeopat bun dupa o consultatie scurta si merita incercat inainte de orice operatie.
de asemenea asdori sa aflu unde se afla spitale care se ocupa cu astfel de operatii shi sa nu fie foarte scump
foarte mult depinde ce anume intelegeti Dvs sub "arsura destul de mare pe mana". ce anume structuri sunt afectate, cat de adanca este problema, daca aveti si articulatiile mici afectate, tendoane, nervi etc.
problema poate fi de la relativ simplu pana la operatii microchirurgicale complexe.
teoretic in asemenea cazuri la spitalele de stat tratamentul ar trebui sa fie gratis insa in romania teoria si practica difera foarte mult.
problema poate fi de la relativ simplu pana la operatii microchirurgicale complexe.
teoretic in asemenea cazuri la spitalele de stat tratamentul ar trebui sa fie gratis insa in romania teoria si practica difera foarte mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Infectia arsurilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: