ARGILA ALGO - nu ma gasesc

17-04-2010
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna tuturor. Folosesc Argila Algo, pe care din cauza ca nu am gasit-o in Cluj am cumparat-o din Timisoara.Dar aproape ca mi se termina t si nu mai gasesc nicaieri.Ma poate cineva ajuta in acest sens..cineva care este din alt oras?Multumesc mult anticipat
12 comentarii
0
17-04-2010, ora 15:51
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!

Stimată d-ră Bestiutza, acest tip de argilă poate fi comandat de pe site-ul producătorului (argila-algo.ro). O astfel de comandă vă scuteşte de ajutor din alte oraşe ş.a.m.d. şi, foarte important, vă oferă şi garanţia originalităţii :)

Să fiţi binecuvântată!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
17-04-2010, ora 17:06
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
NOUL SITE al Argilei ALGO!
IMPORTANT!

Va anuntam ca, din cauza comenzilor imense, argila noastra s-a epuizat.
Transportul nou este pe drum, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie - inceputul lunii mai
sa reincepem livrarile (incepand cu onorarea comenzilor facute din 27 februarie).
In acest timp argila noastra nu se va gasi nici in magazine sau la distribuitorii nostri.
Va rugam sa aveti intelegere si rabdare. Pentru cei care nu doresc sa astepte,
va rugam sa va anulati comenzile.
0
17-04-2010, ora 17:07
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Adevarat a Inviat Nick.

Iti dai seama ca inainte sa ajung sa cer ajutor aici m-am informat.

-*

(*modificat de administrator)
0
17-04-2010, ora 19:35
Ooops! Îmi cer iertare :(
0
17-04-2010, ora 23:21
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Nu face nimic Nick.Doar ca sunt trista de o saptamana am inceput cura asta cu argila care trebuie sa tina 3 saptamani si eu deja nu o mai gasesc nicaieri.Si ma simt bine de la ea simt ca deja incepe sa isi faca efectul.
Ma gandeam ca poate in alte orase se gaseste prin ceva magazine naturiste sau farmacii. :(
0
18-04-2010, ora 18:48
Stimată d-ră, nu mai fiţi tristă. Vă rog să-mi spuneţi dacă doriţi să încerc să vă ajut. Voi căuta argila, şi dacă o voi găsi, o voi cumpăra. După ce o voi procura vă voi contacta prin intermediul acestui topic, pentru a stabili modul de expediere. Am nevoie doar de permisiunea dvs. :)

Toate cele bune. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
P.S. - Aştept confirmarea sau infirmarea dvs.

Cu respect şi solidaritate,
Mr. Nick:)
0
30-04-2010, ora 12:45
Bestiutza23, vă mulţumesc pentru mesajul privat. Mă bucur că aţi reuşit să vă procuraţi produsul mult dorit :) Utilizaţi-l cu credinţă, şi rezultatele pozitive nu se vor lăsa mult aşteptate.

Să fiţi binecuvântată!
0
11-12-2011, ora 00:12
adithzu
Nu este medic/terapeut
adithzu
buna seara tuturor membrilor ! am si eu o intrebare referitoare la argila algo..!imi puteti spune si mie cei care ati facut cura cu ea daca a dat rezultate ? eu am niste probleme digestive mai vechi si un colon iritabil si ma gandeam sa incerc si aceasta varianta...v-as fii profund recunoscator daca mi-ati da un raspuns...dar rugamintea mea e ca raspunsul sa vina din partea celor care au consumat aceasta argilasi nu a celor care au cunostinte doar din auzite..! va multumesc anticipat !!
0
12-12-2011, ora 18:57
Salve!
Stimate drule/dle adithzu, eu am făcut o cură cu argila Algo, acum 2-3 ani, pentru a-mi trata o gastrită. Vă pot spune că acea cură m-a ajutat foarte mult.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Sărbători fericite!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
15-12-2011, ora 21:33
adithzu
Nu este medic/terapeut
adithzu
Multumesc foarte mult nick pt. raspuns si pt. urarile de bn.iti urez la randu-mi sarbatori fericite si multa sanatate si fie ca sfanta sarbatoare a nasterii domnului sa ne faca mai buni si mai ingaduitori cu aproapele nostru !!
0
16-12-2011, ora 05:38
@adithzu, ♥♥♥.
Multă sănătate,
Mr. Nick
0
10-09-2012, ora 10:49
Cristinutza12
Nu este medic/terapeut
Cristinutza12
Am inceput sa administrez intern argila de cateva zile, dar am o nelamurire. Pe unele site-uri scrie ca se bea argila decantata iar pe altele scrie ca se bea tulbure.Cum este mai bine?
Eu de 3 zile am baut tulbure fara ramasitele de la fundul paharului, in care am inteles ca ar fi absorbite toxinele din apa.
Astept raspuns!
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Argila
  • Beneficiile mineralelor din argile asupra pielii
  •