Apa oxigenata pentru curatarea tenului? Suvite blonde sprancene !!!
Buna ziua. De mai bine de o saptamana imi curat tenul in fiecare seara cu apa oxigenata si vata.Primele 2 utilizari au venit insotite de furnicaturi si usturimi dar dupa totul a fost ok. Am stiut de la inceput ca nu trebuie sa aplic apa oxigenata pe par deoarece imi va face suvite blonde insa am uitat si am aplicat din greseala pe sprancene. Evident a 2-a zi dimineata m-am trezit cu suvite blonde la sprancene. Intrebarea mea este: Acest efect este temporar sau permanent? Ce ar trebui sa fac? si 2. Sa continui utilizarea apei oxigenate pentru curatarea tenului? Este adevarat ca utilizarea indelungata albeste tenul? Multumesc.
3 comentarii
Nu crezi ca ar trebui sa vorbesti cu un dematolog sau cel putin cu un farmacist despre inventia ta ca sa nu iti faci mai mult rau ?
Parul decolorat trebuie vopsit. Crezi ca isi va reveni ca prin farmec in timp la culoarea initala ?
Poate doar sa smulgi cate o spranceana alba si sa iti creasca alta.
Incearca in viata sa nu iti faci rau singur.
Exista lotiuni speciale pentru curatarea tenului, nu apa oxigenata.
Parul decolorat trebuie vopsit. Crezi ca isi va reveni ca prin farmec in timp la culoarea initala ?
Poate doar sa smulgi cate o spranceana alba si sa iti creasca alta.
Incearca in viata sa nu iti faci rau singur.
Exista lotiuni speciale pentru curatarea tenului, nu apa oxigenata.
Isi revin, stai linistit, nu trebuie sa vopsesti nimic ! Aceeasi chestie am facut-o si eu in liceu ! :) Apa oxigenata este un antiseptic f bun, ai doar grija sa ocolesti firele de par, genele si sprancenele !
Tot in liceu sunt si eu.. :) Mersi mult de tot.Nu mai dura mult si apelam la vopsea. Iti mai aduci cumva aminte cat dureaza pana isi recapata culoarea ? Asa cu aproximatie. Daca nu e ok. Mersi inca o data.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Imi cad genele si sprancenele...
- 3Cadere de par si sprancene! Senzatie de raceala!
- 0Durere deasupra sprancenei stangi
- 1Gol in spranceana
- 6Lifting sprancene-ridicare sprancene
- 3Crestere sprancene
Mai multe informații despre: sprancenele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: