Anxietate

07-03-2022
LiviuBU
Nu este medic/terapeut
LiviuBU
Bună ziua, iau tratament pt anxietate seroxat 20 mg dimineata si 0, 25 xanax seara, mai fumez asa uneori 6-7 tigari pe zi, influenteaza medicatia?
3 comentarii
1
07-03-2022, ora 21:50
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara

Daca sunt doar 7-8 tigari pe zi nu influenteaza medicatia. Incercati insa sa nu cresteti numarul de tigari fumate. Nicotina stimuleaza sistemul nervos
1
07-03-2022, ora 22:03
LiviuBU
Nu este medic/terapeut
LiviuBU
Sunt zile in care fumez doar 2 tigari, nu sunt fumator, ma prostesc de vreo 3 ani...am 32 ani varsta si de 3 ani jumatate ma tot chinui cu o anxietate si am zis sa incerc sa imi mai distrag atentia cu cate o tigara
1
08-03-2022, ora 14:29
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercati să faceți și psihoterapie concomitent cu medicația pentru ca e nevoie să va schimbati modul de gândire și să câștigati competențe pentru gestionarea situațiilor dificile astfel încât să nu vă mai afecteze. Rezultate bune se obțin cu psihoterapia cognitiv- compòrtamentală.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul