antibiotic si pastila de a doua zi
buna ziua numele meu este claudia si iau antibiotic pt rinichi si am luat si pastila de a doua zi si nu stiu dak o sa isi faca efectul k imi este frik sa nu raman gravida ma puteti spune va rog
4 comentarii
Buna karina89,
Putine dintre antibiotice interactioneaza cu anticonceptionalele (datorita metabolizarii hepatice). Ce antibiotice iei mai exact? Tine cont ca si fara alte interactiuni, pastila de urgenta/de a doua zi are eficienta de doar 70-80%, deci exista riscul sa ramai insarcina si in conditiile astea.
Putine dintre antibiotice interactioneaza cu anticonceptionalele (datorita metabolizarii hepatice). Ce antibiotice iei mai exact? Tine cont ca si fara alte interactiuni, pastila de urgenta/de a doua zi are eficienta de doar 70-80%, deci exista riscul sa ramai insarcina si in conditiile astea.
Iau antibiotic pentru rinichi pentru ca am piatra si acum mie frica sa nu Raman gravida oare pastila de a 2 zi o sa isi faca efectul
Contiflo xl nu este antibiotic, deci nu-ti face probleme referitor la interactiune, dar repet ce am spus mai sus, contraceptia de urgenta nu este eficienta 100%.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Efectul pastilei de a doua zi si antibioticele
- 0Pilula de a doua zi si moldamin
- 1Metronidazol arena si escapelle
- 0Ce antibiotice nu reacționează cu pilula de a doua zi?
Mai multe informații despre: antibioticele si pilula de a doua zi