Anti Citomegalovirus IgM -1, 45
Buna ziua! Sunt insarcinata in 12 saptamani, mi-am facut testul torch de curand si mi-au iesit urmatoarele: Anti Citomegalovirus IgG-ser 111, 7 (adica negativ) si Anti Citomegalovirus IgM-ser 1, 45, adica pozitiv. Am facut morfologia pentru primul trimestru si ecografa mi-a spus ca este dezvoltat normal, i-a masurat manutele, picioarele, activitatea cerebrala. Acum astept rezultatele de la Dry test si joi am programare la Matei Bals pentru a repeta analizele pentru Citomegalovirus + aviditate. Este o valoare destul de mica, doctora care imi urmareste sarcina a spus sa nu ma panichez ca ar putea sa nu imi dea sa le repet dar mai bine sa fim sigure. A mai trecut cineva prin asta?
1 comentarii
Dublu test, dry test se adreseaza unor categorii de malformatii: trisomie 13, 18, 21, respectiv fibroza chistica.
Torch este o analiza care merge pe parte infectioaza in sarcina.
De regula, laboratoarele recomanda repetarea Ig G si Ig M la 2-3 saptamani si compararea rezultatelor. De regula, este vorba de un contact mai vechi cu CMV, dar nu se poate exclude in toate sarcinile. Importanta este dinamica anticorpilor.
Torch este o analiza care merge pe parte infectioaza in sarcina.
De regula, laboratoarele recomanda repetarea Ig G si Ig M la 2-3 saptamani si compararea rezultatelor. De regula, este vorba de un contact mai vechi cu CMV, dar nu se poate exclude in toate sarcinile. Importanta este dinamica anticorpilor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Rezultat analize - profil Torch
- 1complexul torch
- 3analiza torch.. cat costa?
- 4interpretare analize complexul TORCH
- 1testul torch
- 1Interpretare analize Torch
- 0TORCH - pozitiv IGG anticorpi pentru: Rubeola, Citomegalovirus si HSV1
- 0Interpreatare analize Torch
- 0Interpetare rezultate analize profil torch
- 1IGG HSV 1+2
- 0Torch