Angiom la fetita
Buna ziua.Dupa alte doua ecografii si rezonanta magnetica, fetita nu are probleme cu glanda parotida.Are un angiom si de luni va incepe un tratament cu propranolol.Din cat am inteles efectele colaterale cam sunt, si ea este atat de mica.As dori sa stiu si parerea altor medici de aici daca se poate.Va multumesc.
4 comentarii
Buna seara.
Hemangiomul pare a fi voluminos iar terapia consta, initial, in administrarea propranololului. Probabil s-a discutat si varianta interventiei chirurgicale programate. Toate cele bune!
Hemangiomul pare a fi voluminos iar terapia consta, initial, in administrarea propranololului. Probabil s-a discutat si varianta interventiei chirurgicale programate. Toate cele bune!
Incearca o consultatie si la chirurg, am avut acceasi problema, am rezolvat cu dr. Andriescu.
Va multumesc pentru raspunsurile date.Din ceia ce am discutat astazi cu primarul spitalului, mi-a zis ca acest angiom este localizat in interiorul glandei parotide, si in cele mai multe cazuri a fost de ajuns doar tratamentul cu propranolol, si nu va fi necesara interventia chirurgica.nu stiu ce sa mai gandesc.
Buna la toata lumea.Astazi am afla ca fata mea a inceput tratamentul de ieri dupa masa, si incredibil cand am ajuns la ea astazi acel angiom era micsorat pe jumatate de cum era.am vorbit si cu pediatra ce era de garda si a zis ca totul decurge bine.nu am cuvinte cat de fericita sunt si multumesc lui Dumnezeu pt tot.Abia astept maine sa vad cum va fi.O zi buna la toata lumea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Angiome senile la 23 de ani
- 7Angiom pe obraz la fetita de 3 ani
- 3angiom venos pot sa mor?
- 4Angiom sub pleoapa dreapta
- 0Angiom rupt
- 2Angiom venos frontal dr.
- 2Pentru Dr. Artenie Claudia
Mai multe informații despre: angiomul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: