Ce analize se recomanda pentru a depista hepatita B/C/D?

18-08-2021
Utilizator_216435
Nu este medic/terapeut
Utilizator_216435
Buna!

Ce analize se recomanda pentru a depista hepatita B/C/D? Poti afla daca ai avut hepatita in trecut dar a fost asimptomatica?

Multumesc
3 comentarii
0
19-08-2021, ora 21:58
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Mergi la orice laborator si-ti recoltezi singe specificind pentru cele 3 tipuri de hepetita, Exista marcheri specifici si vei primi raspunsul dupa citeva zile. Daca nu aveti simtome eu zic sa nu va alarmati. Exemplu. Pentru hepatita C daca ati avut-o va aparea anticorpii specifici, inportant este sa nu se depisteze viremie, aceasta este o analiza separata mai scumpa e adevarat dar sti cum stai daca la analiza de singe initiala va esit ca aveti hep C. Cu hepatita C se pare ca la ora actuala au aparut tratamente f f eficiente si nu ar mai fi problema. Stiu ca B este destul de agresiva iar de D nu cunosc nimic, va spun din experienta cu C,
Numai bine,
0
20-08-2021, ora 08:22
Utilizator_216435
Nu este medic/terapeut
Utilizator_216435
Multumesc pentru raspuns !

Stiu ca se recomanda la analizele uzuale antigen B si anticorpi hep C.
Dar am citit ca poti de ex sa faci fara Sa ai simptome prea multe, hep acuta de tip B. As fi vrut sa fac analizele ca sa fiu sigura.
Multumesc
0
20-08-2021, ora 10:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti cu trimitere de la medicul de familie la un medic dermato-venerolog, sa va dea aceste analize gratuite.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: tipuri de hepatite