analize de sange ficat depasite

Buna ziua, ma numesc Catalin am 28 de ani am facut de curand analizele si mi au iesit valorile foarte mari la urmatoarele...
COLESTEROL-249
TGP-458
TGO-257
GAMA GT-202
ACID URIC-8.5
Astept raspuns.Va multumesc.
COLESTEROL-249
TGP-458
TGO-257
GAMA GT-202
ACID URIC-8.5
Astept raspuns.Va multumesc.

Buna seara!Am facut si eu analizele la sange pentru ficat!Mi-a iesit:
tgo=43;tgp=97;Gama GT=147;trigliceride=577!De mentionat ca mi-am gacut analizele azi la ora 8, dar cu o seara inainte am baut un pahar de vin rosu!Intrebarea mea e poate sa afecteze analizele astea acel pahar de vin?Eu mi-am mai facut analizele de 3 ori anul asta dar data asta cel mai mult mi-au iesit trigliceridele!nu am mai luat pastile deloc de vreo 3 luni pt ficat, dar regim am tinut!Ce pastile mi-ati recomanda la aceste analize!Va multumesc mult!!Astept raspunsul!
tgo=43;tgp=97;Gama GT=147;trigliceride=577!De mentionat ca mi-am gacut analizele azi la ora 8, dar cu o seara inainte am baut un pahar de vin rosu!Intrebarea mea e poate sa afecteze analizele astea acel pahar de vin?Eu mi-am mai facut analizele de 3 ori anul asta dar data asta cel mai mult mi-au iesit trigliceridele!nu am mai luat pastile deloc de vreo 3 luni pt ficat, dar regim am tinut!Ce pastile mi-ati recomanda la aceste analize!Va multumesc mult!!Astept raspunsul!

Modificarile electroforezei de acest tip apar in incarcarea grasa a ficatului, iar bilirubina crescuta se poate datora unei afectiuni biliare.

Pentru catalin - enzimele hepatice sunt foarte mari, trebuie facuta testarea pentru hepatita B sau C - daca nu, atunci se pune problema unei incarcari grase.

Pentru ciprian - Lipnathyl pentru trigliceride care sunt prea mari si probabil stau la baza afectarii hepatice. De asemena Liv 52 pentru ficat plus regim.

Ma confrut cu o problema care pe mine incepe sa ma sperie, in 25.10.2010 am fost diagnosticat cu hernie hiatala si BRGE, atunci am facut si analizele si mi-au iesit TGO - 33, TGP - 75 Colesterol - 266, dupa aproximaiv o luna de zile am repetat analizele si am avut TGO - 40 si TGP - 85, si ATC HCV - neg si Atg HBs - negativ, acum in 24 ianuarie am repetat analizele(dupa 1 luna de lagosa 3/zi si surpriza:
fosf alc 276 u/l - 98-278
ggt 97 u/l - 7-50
got 169 u/l - 2-46
gpt 175 u/l - 2-49
SUNT DISPERAT, nu inteleg de ce mi-au crescut, care sa fie problema, sa am totusi o hepatita, cu toate ca nu m-am simtit obosit sau rau, am fost si la sala de sport.
Dupa 24h s-au repetat:
ggt - 80
got - 99
gpt - 126.
Ce credeti?
fosf alc 276 u/l - 98-278
ggt 97 u/l - 7-50
got 169 u/l - 2-46
gpt 175 u/l - 2-49
SUNT DISPERAT, nu inteleg de ce mi-au crescut, care sa fie problema, sa am totusi o hepatita, cu toate ca nu m-am simtit obosit sau rau, am fost si la sala de sport.
Dupa 24h s-au repetat:
ggt - 80
got - 99
gpt - 126.
Ce credeti?

Mi-a iesit STGO 34 U/l (5 - 34)deci la limita superioara.
S T G P. 36 U/l (5 - 55)
C O L E S T E R O L T O T A L.. 152 mg/100ml
3, 937 mmol/l
-Ideal : 200 mg/100 ml 5, 18 mmol/l
-La limita: 200 - 239 mg/100 ml 5, 18 - 6, 19 mmol/l
-Crescut : =240 mg/100 ml =6, 22 mmol/l
(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrica ABBOTT)
Restul sunt bune ( homoleucograma, glicemia, calciu, magneziu etc)
Sunt ingrijorata de TGO asta...Am citit pe internet ca nu e ok., ca e ceva la inima. Sunt speriata
S T G P. 36 U/l (5 - 55)
C O L E S T E R O L T O T A L.. 152 mg/100ml
3, 937 mmol/l
-Ideal : 200 mg/100 ml 5, 18 mmol/l
-La limita: 200 - 239 mg/100 ml 5, 18 - 6, 19 mmol/l
-Crescut : =240 mg/100 ml =6, 22 mmol/l
(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrica ABBOTT)
Restul sunt bune ( homoleucograma, glicemia, calciu, magneziu etc)
Sunt ingrijorata de TGO asta...Am citit pe internet ca nu e ok., ca e ceva la inima. Sunt speriata

Buna ziua!
Tatal meu si-a facut analizele de sange si i-au iesit trigliceridele serice1826 ser intens lactescent, hemoglobina 13, 5. As dori si eu un raspuns.
Va multumesc!
Tatal meu si-a facut analizele de sange si i-au iesit trigliceridele serice1826 ser intens lactescent, hemoglobina 13, 5. As dori si eu un raspuns.
Va multumesc!

Buna ziua, in urma unor analize au ieşit următoarele valori GPT(ALT) - 103, GGT -154, glucoza strica - 180, AFL - 8, 8, VSH - 48! Persoana care a făcut analizele are hepatita c si a tras concluzia ca are cancer hepatic. Poate fi vb de aşa ceva numai studiin analizele de mai sus? Multumesc.

BUNA ZIUA! AM FACUT NISTE NALIZE SI VREAU SA STIU DACA MG- este normal.LIMFOCITE.42.9. MAGNEZIU 1.41. TGP-31..TGO-19..VSH-5..COLESTEROL TOTAL-158.

Buna seara! Soțului meu iau iesit analizele Tgo 53 iar Tgp 34.
Imi puteti spune daca sunt niste valori mari? Sau ce anume ar putea lua pentru ficat.va multumesc
Imi puteti spune daca sunt niste valori mari? Sau ce anume ar putea lua pentru ficat.va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2grupul de sange
- 2analiza de sange
- 5copil o luna, boli ale sangelui
- 4Interpretare analize sange
- 4am si o intrebare..poate ma ajuta cineva
- 3analize cam proaste
- 2Analiza de sange
- 3analize de sange... aslo 800
- 45interpretare analize singe
- 5analize sange?
- 15dupa ce mi-am facut analize la sange, m-am speriat
- 4Rezultate foarte proaste la analize!!!
- 5Am donat sange
- 1Recoltare sange
- 3Analize sange, acnee
- 0Interpretare analize medicale sange
- 0analize sange la copil de 7 ani
- 1Analize sange (trigliceride si colesterol crescute)
- 3Analize sange (biochimie)
- 0Un mic ajutor! Am facut analizele de sange...
Mai multe informații despre: Sangele analize sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: