Amigdale albe/puroi in gat
Buna ziua, am luat de la copil Streptococ A, si bineînțeles medicul de familie mi-a prescris Klacid Sr 1 la 12 ore. Am inceput tratamentul la o zi dupa debutul simptomelor si am observat ca amigdalele cu albe, ma gandesc ca e puroi. Am deja 2 zile de antibiotic si nu pare sa dispara puroiul, iar durerea e in zona exterioara a gatului(ganglioni) si putin si interior la inghitire, dar nu tare. E adevarat ca se vede o ameliorare, in prima zi am facut febra 39, a 2 zi doar 37.7. Banuiesc ca dureaza pana isi face efectul antibioticul si va disparea si puroiul. Nu am mai patit niciodată sa fac puroi in gat si nu stiu cum se procedează. E suficient antibiotic+antiinflamator +spray decasept? Care e procesul de vindecare, dispare puroiul, se retrage, se sparge?
1 comentarii
orice proces inflamator si vindeca complet in 2-3 saptamani
inafara de antibiotic... se face si tratament local cu gargara dup fiecare masa si spreiuri pentru gat
Regim alimentar corect fara alimente acre, acide, citrice care sa irite si mai tare faringele
inafara de antibiotic... se face si tratament local cu gargara dup fiecare masa si spreiuri pentru gat
Regim alimentar corect fara alimente acre, acide, citrice care sa irite si mai tare faringele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Amigdalita - mai continui tratamentul cu Eficef daca mai exista puroi?
- 2Puroi in gat
- 5Ajutor puroi în gât de o lună
- 0Puroi amigdala dreapta
Mai multe informații despre: amigdale cu puroi puroi in gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: