am un baietel de 9 ani caruia i s-a umflat un san
Acum un an cand am venit din concediu am observat ca baietelului meu i se unflase putin un san. Am fost la medicul de familie si apoi la medicul endocrinolog de la Buzau care mi-au spus ca este ceva care se intampla la baieti si ca este ceva trecator. Dupa aproape 9 luni am mers la spitalul Parhon unde a facut analize mai complexe si care au iesit bune (inclusiv din punct de vedere hormonal).Medicul de acolo nu a pus un diagnostic clar. Acum nu stiu ce sa mai fac. Daca ati cunoscut un caz asemanator sau ma puteti ajuta cu un sfat va multumesc anticipat.
2 comentarii
Doamna consultati un medic homeopat. Acest simptom este cunoscut si tratat cu numai cateva granule in homeopatie. Este ceva f. simplu de vindecat in homeopatie.
0
27-07-2009, ora 03:09
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultati si un medic internist pt ca poate sa fie vb si de mastita, insa, la inceputul pubertatii se intampla freccent ca sanii sa se umfle fara ca acest fapt sa fie patologic, schimbarile fizice determinate de schimbarile hormonale sunt de vina, dar pt a fi mai sigura consultati medicul! Numai Bine;)
P.S. Paul24, daca nu incetezi cu reclamele redundante si care nu au legatura cu medicina voi instiinta administratorul Romedicului...oamenii sunt suferinzi si tu ii informezi dsp niste concursuri elucubrante! :((((((
P.S. Paul24, daca nu incetezi cu reclamele redundante si care nu au legatura cu medicina voi instiinta administratorul Romedicului...oamenii sunt suferinzi si tu ii informezi dsp niste concursuri elucubrante! :((((((
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Cresterea scolarului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: