Am terminat noul tratament cu Zepatier
Bună ziua! De la sfarsitul lunii decembrie 2018 am terminat tratamentul împotriva virusului hepatitei C. Am fost diagnosticat in anul 2012 cu hepatita c, fibroza 2, genotip 1a si o încărcătură virală initiala de 50.000 ųi. În acelasi an am urmat tratamentul standard cu interferon alfa 2 in asociere cu ribavirina 1000 mg.
Tratamentul a fost un esec pt ca am avut recadere in scurt timp de la terminarea acestuia.
Tratamentul "minune" cum se spune, a fost mult mai usor de tolerat. A constat în administrarea unui singur comprimat pe zi timp de 84 zile consecutive. Nu pot sa ma pronunț dar desi l-am terminat cu succes sunt sceptic in privinta reusitei lui. Nu vad vre-o diferența semnificativa intre starea de sanatate care o aveam in trecut si cea pe care o am in prezent. In martie urmeaza sa fac acel fibromax pt stabilirea viremiei si al stadiului fibrozei. Sanatate multă!
Tratamentul a fost un esec pt ca am avut recadere in scurt timp de la terminarea acestuia.
Tratamentul "minune" cum se spune, a fost mult mai usor de tolerat. A constat în administrarea unui singur comprimat pe zi timp de 84 zile consecutive. Nu pot sa ma pronunț dar desi l-am terminat cu succes sunt sceptic in privinta reusitei lui. Nu vad vre-o diferența semnificativa intre starea de sanatate care o aveam in trecut si cea pe care o am in prezent. In martie urmeaza sa fac acel fibromax pt stabilirea viremiei si al stadiului fibrozei. Sanatate multă!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: tratamentul pentru hepatita virala c
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: