am si eu o nelamurire...

09-10-2008
axelandra18
Nu este medic/terapeut
axelandra18
buna ziua... ma numesc alexandra...si am 18 ani...de cateva saptamani miam facut niste analize ginecologice care nu stiu cat de rau sau bine sunt... mi'au ieshit frotiu cu frecvente elemente inflamatorii, prezente celule superficiale, intermediare, celule cu modificari pap II si prezente koilocite. iar acum iau tratament pt aceste infectii. imi poate spune careva cam ce inseamna toate astea... si cat de grave sunt.. ????si o sa 'mi treaca ??? va rog frumos.. astept un raspuns... multumesc
3 comentarii
0
09-10-2008, ora 00:00
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Sigur ca o sa-ti treaca! nu e vorba de ceva grav !! Infectia aceea a fost cauza modificarilor semnalate de testul papanicolau !! Nu ai de ce sa te alertezi cu atat mai mult cu cat faci tratamentul recomandat si necesar stingerii procesului inflamator !!!
0
10-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Stai linistita.Celulele tipII sant cele mai frecvente care apar la examen papanicolau.Doar la fetele virgine apar cele de tip I.Celulele tipII arat un proces inflamator fara modificari tip cancerigen.Stai linistita.
0
14-11-2009, ora 14:28
anca.d
Nu este medic/terapeut
anca.d
am si eu o intrebare.poate este cineva in masura sa-mi spuna.modificarile de tip koilocitotic sunt date doar de prezenta hpv?sau pot fi si alte cauze?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Frotiul de sange periferic
  •