am si eu o intrebare

01-10-2008
maru
Nu este medic/terapeut
maru
Am un copilas de 3 ani.Probleme de sanatate nu prea a avut doar cateva raceli si cand avea 7 luni o hemoglobina cam mica.As vrea sa -i fac analize mai amanuntite (sa stau linistita ca nu are nimic grav), dar la doctorul de fam. daca am cerut sa ma indrume a spus ca nu e nevoie din moment ce nu e bolnav.Totus as vrea sa ma indrumati ce set de analize sa-i fac unui copil de 3 ani.Va -as ruga sa-mi dati un raspuns.
(hemoglobina am repetat-o din 3 in 3 luni pana a iesit bine -14).MULTUMESC.
2 comentarii
0
01-10-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
calcemie, glicemie, sideremie, hemoleucograma completa, aslo, coprocultura, urocultura, un examen coproparazitologic!
0
02-10-2008, ora 00:00
korea30
Nu este medic/terapeut
korea30
BUNA ZIUA
NUMELE MEU ESTE., AM TRIMIS ZILELE TRECUTE CATRE DVS ACTELE PERSONALE DE ANGAJARE CA ASISTENT MEDICAL PE MEDICINA MUNCII( OCCUPATIONAL HEALT) SI MI-ATI SOLICITAT PRIN CURIER RAPID 2 FOTOGRAFII TIP PASAPORT.ESTE VRE-O PROBLEMA DACA LE SCANEZ SI LE TRIMIT PRIN MAIL LA DVS?
O ALTA RUGAMINTE :AS DORI SA AFLU DACA POT VEDEA PRIN MAIL CONDITIILE CONTRACTULUI DE MUNCA SI PRIN CE MODALITATE POT OBTINE VIZA, BILETUL DE AVION, CAZAREA ETC.DIN PARTEA ANGAJATORULUI DVS.
VA SUNT PROFUND RECUNOSCATOR DACA AS AFLA ACESTE DETALII CARE M-AR INTERESA FOARTE TARE INAINTE DE PLECAREA MEA DIN ROMANIA !

ASTEPT RASPUNSUL DVS. 29.09.2008
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul