am sanii foarte foarte mici... mi-e tare rusine din cauza asta

13-11-2008
Alina18
Nu este medic/terapeut
Alina18
ma simt foarte jenata. am 21 ani, 1, 78, 63 kg, am activitate sexuala dar rar. problema este ca am sanii foarte foarte mici. mi-e tare rusine din cauza asta si ma intreb daca e ceva in neregula cu mine. ce pot sa fac? unde sa ma duc? serios ca sunt fetite de 8 ani care au sanii mai mari decat mine. aproape mi-e rusine sa ma dezbrac fata de prietenul meu desi el nu comenteaza nimic. va rog ajutor. mentionez ca ciclul il am 100& normal, niciodata nu a fost altcumva. si primul ciclu a fost la 13 ani. va rog cineva sa ma ajute, un doctor...
3 comentarii
0
13-11-2008, ora 18:50
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna, de ce esti asa suparata? Crezi ca esti singura femeie care are sanii mici?
Si eu la fel ii am dar nu m-am stresat niciodata de asta. E adevarat ca mi-ar fi placut sa fie mai mari dar daca asa mi i-a dat dumnezeu, ce sa fac! Si gandeste-te, am alaptat doi copii. Asa ca nu mai fi suparata, medicii ce sa-ti spuna, chirurgia plastica, dar la cat costa nu te-as sfatui.
Acum sa n-o iei de buna si sa faci asa dar ai putea sa citesti. Pe forum la eva.ro era un anunt sau un articol cu o reclama la niste pastile pe baza de plante, pentru marirea sanilor. Nu m-a interesat prea mult dar totusi am citit. Nu mai tin minte cum le zice si nu cred ca ar fi recomandate, doamne fereste! Dar te poti informa.
Aliss
0
14-11-2008, ora 09:39
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
draga mea..nici eu n-as recomanda o operatie de marire.Cunosc o fata care a facuta as ceva si ma uitam la ea, la mare, asta-vara, ca atunci cand intra in apa isi proteja sanii cu mainile.Asa ai spusese dr la care facuse operatia ca nu trebuie sa o "loveasca"valurile peste sani...Deci...mie mi se pare prea complicat.Si eu am sanii mici si am alaptat-o pe Alexa pana la 1, 3 ani(si am mai avut lapte inca vreo 2 luni dupa!:-))Acum, ca-s insarcinata iar, si-au inceput sa-mi mai creasca sanii, am zis sa fac o poza(numa' bust)sa nu se vada ca am si burta mare.Sa ma simt si eu bn ca am sanii mari!:-))
0
14-11-2008, ora 12:02
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Observ ca ai diverse mesaje legate de aceasta sfera, a feminitatii!daca cele de dinainte reflecta o afectiune hormonala ovariana asociata cu o candidoza "frumoasa", atat genitala cat si orala, acest mesaj reflecta nemultumirea fata de corpul tau.Apreciazati corpul total!fi multumita cu tine, altfel vei rezolva problemele genitale temporar.
Fi multumita cu tine!cine te iubeste sau te va iubi nu o va face pentru corpul tau, ci pe pentru sufletul tau, pentru ceea ce reprezinti tu mental si faptic, nu fizic.
In privinta sanilor, stai linistita.o data cu prima nastere foarte probabil se va modifica situatia.
Ti-am trimis mesaj privat inainte sa observ acest mesaj si se refera la probleme hormonale si infectioase.Ciclul poate fi normal, dar durerile asociate reflecta dereglarea.
Nu sta, rezolva!si apreciaza ce ti-a dat D-zeu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.