am pansament la masea

03-01-2009
razvan_0788
Nu este medic/terapeut
razvan_0788
Am fost si eu la un stomatolog ca numai puteam de durere..Mi-a curatat mi-a bagat freza aia sau cum se numeste si mi-a pus un pansament dupa care mi-a zis sa ma duc dupa 2 zile...Chestia e ca eu nu am mai fost si au trecut vreo 2 saptamanii...Intrebarea mea este... cauzeaza ceva daca a ramas pansamentu acolo?Si chestia e ca azi am vazut ca sus pe gingie am o umflatura mica si simt o durere dar e acceptabila nu e cine stie ce dureroasa...
3 comentarii
0
03-01-2009, ora 20:57
mih
Nu este medic/terapeut
mih
Normal ca nu e bine ca ai lasat pansamentul acolo, mergi la dr.
0
03-01-2009, ora 21:57
razvan_0788
Nu este medic/terapeut
razvan_0788
o sa merg da pste vreo 2 -3 zile a sunt si cu munca...Da e ceva grav ?
0
05-01-2009, ora 12:32
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Este foarte important ce fel de pansament ti-a pus acolo. Se pot pune pansamente:
- simple - nu este grav daca sta mai mult, singurul risc este sa il pierzi (poate sa iti cada) si sa evolueze caria;
- pansamente cu diverse substante - aici este grav pentru ca pot afecta tesuturile daca nu sunt scoase la timp.
Sfatul meu este sa faci o pauza de la munca si sa mergi sa continui tratamentul pentru ca in oricare din situatii riscul unei complicatii este mare. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul