Am nevoie urgenta de un SOMNIFER foarte puternic!

12-01-2012
gabriel.damian
Nu este medic/terapeut
gabriel.damian
Buna ziua!

Am probleme mari cu somnul, dorm doar cateva ore pe saptamana, si ma trezesc la cel mai mic zgomot.
Am fost la medic, insa imi da 'bomboane' si nu au niciun efect, sunt foarte slabe, asa ca incerc sa ma descurc
de unul singur.

Ideea e ca imi trebuie un somnifer foarte tare atat de tare incat chiar sa traga cineva de mine si sa nu ma trezesc
decat dupa cateva ore bune de somn, ca m-am saturat sa...nu mai dorm.

Am nevoie de ceva concret, nu 'sfaturi' de genul 'cred ca...', 'probabil...'. As prefera sa fie ceva natural (dar
puternic binenteles; cred ca as accepta si ceva apropiat de droguri, de parca nu toate medic. ar fi droguri) daca exista,
daca nu...ce exista.
Imi poti spune si de cele care se dau pe baza de prescriptie, obtin eu 'prescriptia' smile.gif.

Si sa nu-mi spui ca sa vb cu un medic pt ca deja am facut-o si degeaba.

Multumesc!
5 comentarii
0
12-01-2012, ora 15:15
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Stiu ca nu asta e raspunsul dorit, dar nu ma pot abtine:
1.nu dormi din cauza anxietatii pe care daca n-o tratezi degeaba iei somnifere.
2. chiar incearca sa nu iei ceva fara indicatie, exista riscul REAL sa adormi, dar sa nu te mai trezesti!
Vorbeste cu psihiatrul si vei primi somniferul care sa te ajute si ia-ti de la faramacie niste antifoane, poate te ajuta!
0
12-01-2012, ora 17:26
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
1. Nu aveti nevoie de un somnifer, ci de un antidepresiv sedativ.
2. Nu exista substante naturale care sa dea un 'somn puternic'
3.Nu va trebuie droguri
4. Nu va sfatuiesc sa luati un tratament dupa ureche, doar pentru ca puteti obtine dvs 'prescriptia.
5. Faceti-va o programare la un psihiatru care isi cunoaste meseria.
NU EXISTA persoana pe care sa o fi consultat vreodata si sa nu poata obtine somnul necesar, daca nu la prima indicatie, cel putin la urmatoarele scheme de tratament.
0
27-05-2023, ora 13:14
Linasta
Nu este medic/terapeut
Linasta
Eu am probleme cu insomnie cu anxietate. Locuiesc în Austria și la recomandarea medicului psihiatru mia prescris Mirtabene(Mirtazapin) de 30, le iau seara jumate de pastila și sunt la a patra zi și pe timpul zilei ma simt obosită, am ameteli uneori si ma doare capul oare vor trece simptomele astea și după cât timp?
0
04-06-2023, ora 22:22
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
Vor trece, dupa 3 saptamani-o luna, sunt reactii adverse.Pana se obisnuieste corpul cu medicamentul...
0
26-06-2023, ora 14:12
Linasta
Nu este medic/terapeut
Linasta
Am făcut 5 săptămâni de când iau mirtazapina si tot nu simt îmbunătățiri parcă sunt tot mai tristă am dureri de cap si somatizari de la anxietate de nu mai rezist nu știu ce sa fac medicul zice ca o sa treacă dar nu știu când ca e parcă tot mai rău
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.