am nevoie de un raspuns!!
tatal meu in varsta de 47 de ani, in urma cu 3 luni, sa simtit cam rau simtea junghiuri la inima si il durea capul, a mers la doctor si a primit trimitere la cardiologie si psihiatrie.La psihiatrie i sa spus ca are creierul imbatranit cu 30 de ani.Ce inseamna asta?se poate trata?se poate muri?as vrea sa stiu ce se poate face?si la ce imiplica acest lucru?are legatura cu consumul de alcool tutun?A urmat un tratament cu pastile pt inima si vitamine dupa care a fost chemat dinou la control la cardiologie si i sau mai dat in continuare doar vitaminele (lagosa- parca).
2 comentarii
Buna ziua,
Formularea "are creierul imbatrinit cu 30 de ani" este foarte, foarte vaga - nu inseamna de fapt nici un diagnostic, cu atit mai mult, nu contine informatii despre o evolutie ulterioara.Imi pare rau ca asta a fost raspunsul pe care l-ati primit. A fost vazut de un psihiatru- daca da, care a fost, clar, diagnosticul (de pe reteta, de exemplu, daca a primit ceva)?. Nu va ingrijorati degeaba; trebuie sa aflati intii daca chiar e vorba de o afectiune, si daca da, care e aceea.
Dr. Ileana Constantin,
Medic rezident psihiatrie
Formularea "are creierul imbatrinit cu 30 de ani" este foarte, foarte vaga - nu inseamna de fapt nici un diagnostic, cu atit mai mult, nu contine informatii despre o evolutie ulterioara.Imi pare rau ca asta a fost raspunsul pe care l-ati primit. A fost vazut de un psihiatru- daca da, care a fost, clar, diagnosticul (de pe reteta, de exemplu, daca a primit ceva)?. Nu va ingrijorati degeaba; trebuie sa aflati intii daca chiar e vorba de o afectiune, si daca da, care e aceea.
Dr. Ileana Constantin,
Medic rezident psihiatrie
AM UN BAIETEL DE 5ANI SI E HYPERKINETIC AS DORI SA STIU DACA ISI VA REVENI TOTAL.FACE RECUPERARI PSIHO-LOGO MERGE LA GRADINITA NORMALA DAR NU PREA COMUNICA CU COPII(DOAR CAND VREA CEVA)VORBESTE DAR NU PREA INTELEGE ORICE(CRED EU)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 1Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
- 12Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
- 0Actionarea in instanta a agresorilor morali-psihologic care stigmatizeaza bolnavul psihic
- 12AJUTOR! Mă simt incomplet, de parcă o bucată din sufletul meu a dispărut definitiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
- 5Leponexul creeaza toleranta?
- 3Cum scapi sau ameliorezi anxietatea naturist sau alternativ?Se poate??
- 1Incepere tratament disparitie somn :)