Am nevoie de de sfaturi pentru suplimentele de calciu
Buna ziua! M-am hotarat sa iau niste suplimente de calciul dar mai intai as vrea sa stiu niste lucruri cum daca m-ar ajuta cu ceva sau daca ar putea fi un lucru rau, eu in urma cu 2 ani am mers la un medic ortoped deoarece am observat o deformare a oaselor cutiei toracice, mai exact coastele din partea stanga( dreptul inimii) sun ceva mai jos (mai inauntru) fata de cele din dreapta sternului iar in final am aflat ca am scolioza, o mica curbura a coloanei pe care eu nu am observat-o pe langa cea precizata, doctorul respectiv mi-a spus ca probabil sa manifestat din cauza lipsei de calciu din copilarie, dar nu mi-a recomandat sa iau ceva pentru asta, am facut cateva luni de fizioterapie si acum am vazut pe internet niste simptome ale lipsei de calciu printre care si ceva care mi se intampla mie, senzatia lipsei de aer, simt ca nu ma satur de aer uneori, parca nu m-ar lasa cutia toracica sa trag suficient aer si faptul ca sunt scund se numara printre ele, am 19 ani si jumatate acum si inaltimea de 1.63m. La un cabinet, trimis de medicul ortoped mi sa zis ca nu am probleme cardiace din cauza coastei care este mai intrata in piept. întrebarea mea este aceea daca ar fi bine daca as lua ceva gen calciu, vitamina d, c, etc sau ar fi un lucru rau, Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Este demonstrat stiintific ca nu va ajuta suplimentele de calciu.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este demonstrat stiintific ca nu va ajuta suplimentele de calciu.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
...din contra, daca sunt luate incorect pot sa va faca probleme- se depune calciul pe artere si le obstrueaza in timp
Cea mai buna sursa este alimentatia corecta, stie corpul nostru sa ia exact cat are nevoie
Cea mai buna sursa este alimentatia corecta, stie corpul nostru sa ia exact cat are nevoie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Calciu vs anticonceptionale
- 26Suplimentele cu Calciu
- 0pana la ce varsta se administreaza bebelusului calciu?
- 2suplimente de calciu, magneziu, vitamina b
- 0Boli renale
- 0Tiroidectomie, calciu 600mg
Mai multe informații despre: Suplimentele sintetice de calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: