am lapte de culoare neagra, e grav?
6 comentarii
Buna ziua. Secretia descrisa se manifesta la ambii sani sau doar unilateral? Prezentati si alte semne/simptome la nivelul glandelor mamare?
laptele negru este numai la un san, cel drept, cu acest san am avut probleme am avut o inflamatie cand am alaptat, si este mai mare ca si celalalt, ma doare destul de des si nu numai cand trebuie sa am menstruatie, altceva nod sau asa ceva nu am descoperit, va multumesc ca miati dat atentie si va rog foarte mult sa imi dati macar o idee daca este o problema grava sau nu, multumesc
Multumesc pentru informatii. Simptomele descrise (secretia mamara, durerea) si faptul ca sanul drept are dimensiuni mai mari (in situatia in care asimetria de sani nu este primara) pledeaza pentru un proces patologic la acest nivel. Cauzele pot fi frecvent locale, dar diagnosticul se poate preciza doar prin examen clinic si investigatii paraclinice (inclusiv analiza secretiei, ecografie mamara, mamografie, etc.) Va sfatuiesc sa va adresati medicului de familie care, dupa o evaluare anamnestico-clinica, va va indruma spre consulturile de specialitate care se impun. Multa sanatate!
multumesc pentru informatii, sper sa ma pot duce in curand la analize
Se intelegea din postarea ta ca alaptezi. Dar de fapt tu ai o secretie a sanului, fara sa alaptezi.
Mergi si fa ecografie bilaterala la sani si consulta apoi un endocrinolog sau senolog, daca trebuie sau nu sa aprofundezi analizele. Nu amana. Poate fi ceva trecator, hormonal sau o infectie, dar asa cum ti s-a spus deja, poate fi semn de ceva mai serios si e bine sa elimini acest stres.
Sanatate!
Mergi si fa ecografie bilaterala la sani si consulta apoi un endocrinolog sau senolog, daca trebuie sau nu sa aprofundezi analizele. Nu amana. Poate fi ceva trecator, hormonal sau o infectie, dar asa cum ti s-a spus deja, poate fi semn de ceva mai serios si e bine sa elimini acest stres.
Sanatate!
multumesc pentru sfat, acum ca stiu ca poate sa fie si ceva grav am sa ma duc la medic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Secretie de lapte din sani - galactoree
- 6Nu mai alaptez si am lapte care acum este gros si mai galben
- 6SECRETIE de lapte...
- 0laptele matern
- 3lapte matern mai gras
Mai multe informații despre: Laptele matern Laptele uman
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: