am facut otita congestiva am luat tratament dupa care am facut dop cerumen
Buna ziua. Am si eu o problema: acum o saptamana am facut otita congestiva am luat tratament dupa care am facut dop cerumen.M-am dus la ORL si mi l-a scos. Problema este ca aud tiuitul in continuu si nu stiu ce sa fac. As dori sa stiu daca v-a trece sau trebuie sa ma duc la doctor.
va rog sa-mi raspundeti
va rog sa-mi raspundeti
5 comentarii
trebuiesa mergi la ORL.. safaci audiograma si timpanograma.. sa afli cauza acelui tiuit
Buna ziua; am boala meniere, de cativa ani; e tinuta in frau cu: regim hiposodat, diuretic, sermion, prednisolon. Am doua intrebari la dvs.::
Ce interval (maxim) se poate lua diuretic ?
Medicamentul francez TANGANIL (acetil-leucina) se poate lua doar in crize, sau se poate lua si in perioade de "usor dezechilibru", sau chiar pe perioade mai lungi (profilactic) ?
Mentionez ca Betaserc24 nu a dat satisfactie (chiar o cura lunga).
R.P.-Galati
Ce interval (maxim) se poate lua diuretic ?
Medicamentul francez TANGANIL (acetil-leucina) se poate lua doar in crize, sau se poate lua si in perioade de "usor dezechilibru", sau chiar pe perioade mai lungi (profilactic) ?
Mentionez ca Betaserc24 nu a dat satisfactie (chiar o cura lunga).
R.P.-Galati
numai medicul care va cunoaste personal.. si a stabilit schema de tratament... poate sa va indice doza la medicatie
totul tine de constitutie, kg, metabolizm. Tensuiune arteriala. probleme cardiace, renale, de coloana cervicala..s.a.
totul tine de constitutie, kg, metabolizm. Tensuiune arteriala. probleme cardiace, renale, de coloana cervicala..s.a.
revenire-meniere
O hepatita cronica, veche, poate predispune la formarea edemelor (inclusiv in urechea interna) ?
O hepatita cronica, veche, poate predispune la formarea edemelor (inclusiv in urechea interna) ?
da. cu siguranta.
trebuie adoptat un regim alimentar corect si un tratament adecvat diuretic + remineralizare a organizmului
trebuie adoptat un regim alimentar corect si un tratament adecvat diuretic + remineralizare a organizmului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dop ceara in ureche
- 5otita congestiva dreapta, fetita 4 ani
- 1Dop de ceara in urechi
- 4Otita congestiva-tratament
- 4ochisor care curge
- 2dop ceara
- 3otita congestionala copil mic
- 4Otita purulenta fetita 1 an jumatate
- 10Otita medie congestiva repetata
- 3otis ptr inmuiat ceara din ureche?
- 1Otita medie copil 3 ani