Am erectie prea repede

Am 19 ani.Mi-am inceput viata sexuala la 15 ani.De un an de zile am relatie.Timp de un an nu am avut nici un contact sexual cu alta fata, pt k am zis sa nu o insel...pt ca am fost de la inceput foarte indragostit de ea. De aproape o luna am inceput viata sexuala in cuplu, In momentu in care vreau sa pentrez vaginul erectia se produce imediat de, nu dureaza mai mult de 1 min 2, la primu nr, iar la al 2-lea nu dureaza mai mult de 15 minute.Va rog spuneti-mi si mie dece se intampla asa repede.Si dati-mi niste metode care pot sa ma ajute.
Va multumesc foarte mult.
Va multumesc foarte mult.
3 comentarii

Folosesc si prezervative si numai prezervative durex.Dar tot degeaba la primu nr mai mult de 1 2 nu pot sa tin si ejaculez.Poate ma ajuta cineva cu un raspuns bun.
Va multumesc oricum.
Va multumesc oricum.

sall, sunt andy, 31 ani, pana de ceva vreme aveam o activitate sexuala extraordinara insa de aproape 1an penisul meu nu mai reactioneaza la fel, iar cand o face ejaculez foarte repede si nu mai are chef de inca un act sexual cum era inainte.multumesc si astept un sfat si raspuns la problema mea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2penisul meu intra foarte repede in erectie. dar cand sa penetrez moare definitiv
- 5de cativa ani nu mai am erectii spontane, nici matinale = impotenta?
- 12Dorinta continua!!! Doresc un sfat!
- 5ce sa fac.prima data si moare la intrare..
- 4penisul meu secreta un lichid transparent lipicios...
- 5Intrebare penis.. erectia spontana
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 11Lipsa erectie dimineata, erectie spontana & ejaculare rapida.
Mai multe informații despre: erectia spontana