Am 31 ani si doresc sa stiu care este greutatea normala.
10 comentarii
Buna ziua.sunt baiat am 18 ani.am parul des si aspru tare.as vrea sa fie moale.pana aqm foloseseam sampoane ca wash go pantene si mi s spus s folosesc sapun moale vegetal Hofigal si masca cu ulei de masline iar in timp va fi moale.ajutatima cu sfaturi
Pt Mihamiron.mie medicul imi zicea ca trebuie sa scazi 10 din inaltime si-ti iese greutatatea normala.Adica ai 1 65 greutatea normala e de 55 kg.
Ai putea folosi pe langa sampon un balsam pt par aspru.presupun ca e si uscat. Ai sa observi diferenta.
c sampon ce balsam dove e bun mi s spus s folosesc sapun lichid vedetal hofigal si masca cu ulei de masline dar nu am simtit nicio diferenta
masca din ulei de masline se foloseste o data pe saptamana. Poti incerca diferite produse dar e necesar sa folosesti atat samponul si balsamul potrivit parului tau. gama Garnier e fosrte buna si e insotita si de masti.Dar nu uita ca trebuie sa fii atent sa fie pt. parul tau.
mi s recomandat ba dove ba elseve ba garnier ba sapun lichid vegetal si ulei de masline.ce sa mai folosesc k habar nu am unde gasesc samponul balsamul si masca din aceeasi gama c gama e cea mai buna pt par al meu e des si aspru si uscat
uite id meu s vb p mess gabbynit91
aceste game se gasesc mai peste tot.pana si in super-marketurile mari.Si in mall sunt magazine cu cosmetice care au aceste produse.vb. cu vanzatoarea. pe fiecare trebuie sa scrie tipul de par -uscat.
intra p id meu s vb pls gabbynit91
Indicele dvs de masa corporala (IMC) calculat in functie de greutate si inaltime va situeaza actual spre limita superioara a normalului. Asadar atentie la greutate! -la 68 kg treceti deja catre supraponderalitate.
Greutatea la care va sfatuiesc sa ajungeti in timp este de 58-60 kg.
Greutatea la care va sfatuiesc sa ajungeti in timp este de 58-60 kg.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Calcularea greutatii ideale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: