alunite albe pe interiorul pielii al penisului
Pentru marius xxl:
Se numesc vegetatii veneriene sau negi genitali.
Tratamentul este recomandat de dermatolog.
Se numesc vegetatii veneriene sau negi genitali.
Tratamentul este recomandat de dermatolog.
Pentru valiyy:
Pot fi niste chisturi sebacee.
Tratamentul este numai chirurgical.
Pot fi niste chisturi sebacee.
Tratamentul este numai chirurgical.
Vam mai scris in trecut
Am o fimoza si miati spus ca trebuie o circumcizie
Cam cat ar costa?...sau nu trebuie bani?
Am o fimoza si miati spus ca trebuie o circumcizie
Cam cat ar costa?...sau nu trebuie bani?
Nu trebuie bani!
Trebuie o internare intr-o sectie de urologie.
Trebuie o internare intr-o sectie de urologie.
sa traiti !.. am 16 ani..si cam de 1 an mi sa cam luat pielea dupa testicule dar doar pentru un timp..acum nu a mai avansat.ma streseaza ca "noua piele" e mai deschisa la culoare decat cea "veche".nu stiu cum sa zic, acolo unde mi sa luat pielea acum e tot la fel normala.da numai ca e mai deschisa la culoare ca cealalta, si se face trecerea dintre culori brusc, si ma deranjaza..imi puteti spune ce pot sa am ?!..si dak am ceva mai delicat daca puteti sa mi spuneti ce pot sa am, si cum se trateaza..:)
Pentru senzorr:
Posibil sa ai o ciuperca, insa pentrru a pune diagnosticul corect trebuie sa mergi la un dermatolog.
Posibil sa ai o ciuperca, insa pentrru a pune diagnosticul corect trebuie sa mergi la un dermatolog.
buna ziua!
Am 14 ani si mi-au aparut pe interior la penis niste bubite albe. Le am de 1 an si nu stiu ce sa fac. vreau sa scap cat mei repede de ele. nu ma mannca nu ma deranjeaza dar au un aspect urat. nu am avut contact sexual pana acum. daca ma puteti ajuta.multumesc anticipat
Am 14 ani si mi-au aparut pe interior la penis niste bubite albe. Le am de 1 an si nu stiu ce sa fac. vreau sa scap cat mei repede de ele. nu ma mannca nu ma deranjeaza dar au un aspect urat. nu am avut contact sexual pana acum. daca ma puteti ajuta.multumesc anticipat
buna sunt adelin si am fost diagnosticat de catre un medic dermatolog cu balanita candidozica, si am primit urmatorul tratament: lomexin crema cu o aplicare pe zi, flucovim 150g 1 capsula pe saptamana/ 2 saptamani, zanocin 400 mg 1 capsula pe zi timp de sapte zile. la inceputul tratamentului iritatia si mancarimea sa ameliorat putin dar dupa aceea a persistat puteti sa-mi recomandaty un alt tratament. va mutumesc
aveai mancarimi???.nush eu nu am:D...nu me deranjeaza dar au un aspect urat.
Pentru catalin619:
Citeste cu atentie ce s-a scris pe acest topic pana acum si vei vedea ca si tu ai papule perlate ale penisului !
Citeste cu atentie ce s-a scris pe acest topic pana acum si vei vedea ca si tu ai papule perlate ale penisului !
Pentru adelin26:
Nu trebuia asociat in tratament Znocinul !
Spala capul penisului de 2 ori pe zi cu o solutie de bicarbonat de sodiu alimentar, o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa, apoi sterge cu un prosop curat si aplica Pimafucort crema, in strat subtire, masand usor sa intre in piele, timp de 7 zile.
Nu trebuia asociat in tratament Znocinul !
Spala capul penisului de 2 ori pe zi cu o solutie de bicarbonat de sodiu alimentar, o lingurita de bicarbonat la o cana cu apa, apoi sterge cu un prosop curat si aplica Pimafucort crema, in strat subtire, masand usor sa intre in piele, timp de 7 zile.
ma numesc ovi.am de ceva timp pe penis(cap) de jur imprejur ca un fel de bubite albe nu stiu ce sunt.nu ma dor, , nimic altceva...am incercat sa le strag atunci ma durut. dar vreau sa stiu ce sunt...vreau sa stiu daca am ceva probleme sau stiu io ce.daca ma puteti ajuta.Multumesc mult
vreau sa stiu ce pot sa fac sa dispara sau daca e ceva boala sau ce sunt. multumesc
spuneti-mi ce sa fac sa treaca? ce-mi recomandati?
Buna ziua... va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Desi penisul iubitului meu este complet erect pielea penisului nu este intinsa complet. El se simte un pic stanjenit de aceasta situatie. Reprezinta acest lucru o problema medicala? Se poate face ceva pentru a inatura aceasta piele in excess? Va multumesc...
Pentru yosinumaiyo_ovidiu:
Acele bubite se numesc papule perlate ale penisului si nu reprezinta o boala.
Acele bubite se numesc papule perlate ale penisului si nu reprezinta o boala.
Pentru ihaela_77:
Prietenul tau are o fimoza. Spune-i sa mearga la un urolog.
Prietenul tau are o fimoza. Spune-i sa mearga la un urolog.
o intrebare.daca as avea contact sexual cu cineva ar putea avea si fata aceea?
Salut. Am si eu niste bubite rosii pe capul penisului si ma cam mananca nu am avut act sexual decat cu sotia mea cand o fac cu prezervativ nu am nik dar cand o fac fara imi tot apar bubitele astea, e posibil sa aive ea vreo boala a vaginului sau eu? ma spal zilnic dar dupa cateva ore imi apare albeata aia urat mirositoare, am mai fost odata la medic si ne-a dat niste pastile si unguente la amandoi asta acum vreun an dar vad ca tot imi apar.
Pentru gioni:
Este posibil ca sotia sa aiba o vaginita.
Este posibil ca sotia sa aiba o vaginita.
buna ziua...am o problema de vreo 5-6 zile si nu stiu ce sa cred...pielea din jurul capului este mai rosie ca de obice si in primele zile aveam si mancarimi acum nu mai am...si cand imi scot capul ma doare si mi-au aparut crapaturi foarte mici pe pielea din jurul capulu...pana acum nu am mai intretinut relatii sexuale neprotejat dar acum un an am facuto si nu stiu daca asta ar fi cauza...va rog sa imi spuneti ce este nu stiu ce sa fac...multumesc
mai concret...este ca si cum mi s-ar fi micsorat pielea din jurul capului si cand incerc sa imi scot capul ma strange si ma doare ceea ce pana acum nu am mai patit...si mancarimi nu am mai avut, doar la inceput
Mergeti la un dermatolog pentru a incepe un tratament, deoarece este posibil sa ajungeti la circumcizie daca boala evolueaza!
salut . Ma numesc George, am aproape 17 ani si de aprocsimativ 4 -5 ani am ca un fel de bubite din piele putin iesite in afara in zona capului penisului pe marginea acestuia... nici nu sau m'ai inmultit nici nu dispar , nu ma deranjeaza cu absolut nimic... decat ca i'mi este rusine sa i'mi incep viata sexuala... va rog daca i'mi puteti spune daca egzista tratament impotriva lor sau daca dauneaza cu ceva , repet nu ma deranjeaza cu absolut nimik... si sunt la culoarea pieli adik normala dar se vad ciudat :(
mi-ati spus ca am papule perlate...cum pot sa scap de ele...au un aspect urat si numi plac:( va rog ajutatima sa scap de ele
Pentru g3orgian93 si catalin619:
Inainte de a pune intrebari voi nu cititi ce s-a discutat pana acum pe topic ???
Inainte de a pune intrebari voi nu cititi ce s-a discutat pana acum pe topic ???
buna, ma numesc cosmin, am 16 ani. Am observat ca miau aparut niste bubite albe pe pielea interioara a penisului. nu imi creeaza nici un fel de disconfort dar vreau sa stiu ce problema am, daca este grava si cum se poate trata. Va multumesc.
buna seara. ma numesc cosmin, si am obs ca am o problema in legatura cu penisul. prin canalul prin care ne urinam am obs ca iese o pielita care se prelungeste pe capul penisului si se se uneste cu pielea acestuia(penisului). nu imi creeaza nici un disconfort dar sunt foarte ingrijorat si as dori sa aflu daca este ceva grav si cum se poate trata. (va rog ajutatima). va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scurgere transparenta, persistenta dupa tratament
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 225secretie alba cu aspect branzos pe penis
- 6ajutor!!! pielita penisului nu s-a rupt
- 8boala a penisului?
- 5am niste alunite albe pe interiorul pelii penisului, nu ma deranjeaza
- 6iritatie, infectie pe penis
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 5Nu reusesc sa introduc penisul in vagin
- 4ata penisului
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 8problema penis
- 17Vena f tare pe penis, galma sau zgarci?
- 3Extirpare alunita
- 12rana deschisa pe penis
- 10secretie culoare alba - penis
- 4Problema cu penisul.
- 0Sange la penis
- 1Preputul.
- 0Piele uscata si crapata pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: