alunita dureroasa

Am o alunita la subrat pe care am cam 'stresat-o' acum ceva timp, in sensul ca foloseam aparatul de epilat care o agata un pic si uneori curgea sange. De cand mi-am dat seama ca e periculos, ma epilez doar cu lama, avand grija sa ocolesc alunita. Problema e ca zilele trecute aceasta alunita m-a durut la atingere. A fost o durere destul de pregnanta, care a tinut pe tot parcursul zilei. Intre timp durerea a trecut (azi nu ma mai doare). Alunita nu pare sa-si fi schimbat forma/culoarea/marimea. Folosesc un deodorant stick pe baza de plante (luat de la plafar) tocmai ca alunita sa nu intre in contact cu cine stie ce substante daunatoare. E de la sine inteles ca soarele n-a vazut-o.
Intrebarea mea este daca ar trebui sa merg la un dermatolog si cat de urgent?
Intrebarea mea este daca ar trebui sa merg la un dermatolog si cat de urgent?
1 comentarii

Da, trebuie sa mergi la dermatolog, mai ales daca ai zgarit-o repetat
Pentru mai mult asiguranta, mergi la medic, si eu am fosrt de cuand pentru o alunita si am primit o crema si am scapat de excizia ei.
Sanatate!
Pentru mai mult asiguranta, mergi la medic, si eu am fosrt de cuand pentru o alunita si am primit o crema si am scapat de excizia ei.
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica