Albire a barbii excesiva ! Nemaiintalnit !
Buna ziua !
Am 24 de ani, si tin sa precizez ca de aprox 4 ani a inceput totul de la o pata foarte mica pana in prezent s.a extins pe ambele parti, simetric, si doar la barba. Nu am fire de par albe in cap, doar barba e cu probleme. Si doar pigmentul acesteia. Care ar fii explicatia si care ar fii remediul. As fii recunoscator sa imi raspunda cineva, plus ca nu stiu daca exista foare multe cazuri de genu...
Am 24 de ani, si tin sa precizez ca de aprox 4 ani a inceput totul de la o pata foarte mica pana in prezent s.a extins pe ambele parti, simetric, si doar la barba. Nu am fire de par albe in cap, doar barba e cu probleme. Si doar pigmentul acesteia. Care ar fii explicatia si care ar fii remediul. As fii recunoscator sa imi raspunda cineva, plus ca nu stiu daca exista foare multe cazuri de genu...
3 comentarii
DA sunt multe persoane tinere care au parul sau barba albite asta nu inseamna mereu probleme.
Am patata barba pe anumite zone, care se tot extind.. Mai am putin si toata m-i se albeste.. Si acolo unde "petele" nu au ajuns e normala e neagra.. Deci nu e o albire normala sa zici ca toata capata usor usor alta culoare. Sunt pete pur si sumplu
Daca vrei poti merge la medicul de familie si sa ii ceri sa te indrume.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Par Alb
- 2Albirea parului!
- 2intrebare arzatoare...:)..
- 5albirea parului
- 1Albire prematura
- 0Încruntire prematura
- 1Albire par prematura(15 ani)
- 1Incaruntire prematura
Mai multe informații despre: Albirea prematura a parului