Ajutor urgent, orice părere contează! cât timp poate avea efect maxim un vaccin antitetanos?
Bună ziua!
Aveți idee cât timp poate avea efect maxim un vaccin antitetanos? Dacă mi am făcut vaccinul acum 1 an și o lună, iar ieri am dat ușor cu capul de ceva sus, nu știu sigur dacă m am lovit în acel cui sau a fost pe langa, doar ca nu mi a curs sânge din cap și maica mea s a uitat și zice ca nu se vede nicio zgârietura și nici măcar ca e rosie zona, pot face tetanos????? Precizez ca am 20 ani iar vaccinul antitetanos l am făcut anul trecut când aveam 19 ani și l-am mai făcut în clasa a 8 a când aveam 15 ani, plus ce zice maica mea ca l am făcut și când eram mai mic. Ar trebui sa am imunitate? Poate intra infecția dacă nu e rana deschisa și nici nu se vede a fi vreo zgârietura?
Aveți idee cât timp poate avea efect maxim un vaccin antitetanos? Dacă mi am făcut vaccinul acum 1 an și o lună, iar ieri am dat ușor cu capul de ceva sus, nu știu sigur dacă m am lovit în acel cui sau a fost pe langa, doar ca nu mi a curs sânge din cap și maica mea s a uitat și zice ca nu se vede nicio zgârietura și nici măcar ca e rosie zona, pot face tetanos????? Precizez ca am 20 ani iar vaccinul antitetanos l am făcut anul trecut când aveam 19 ani și l-am mai făcut în clasa a 8 a când aveam 15 ani, plus ce zice maica mea ca l am făcut și când eram mai mic. Ar trebui sa am imunitate? Poate intra infecția dacă nu e rana deschisa și nici nu se vede a fi vreo zgârietura?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am intepat intr-o sarma... sa fac antitetanos?
- 1tetanos sau nu?
- 3Reactii secundare ale vaccinului antitetanos?
- 3Valabilitate vaccin antitetanos
- 3Vaccin antitetanos
- 14Vaccinul antitetanos influentiaza examenul VDRL?
- 1Vaccin antitetanos
- 0Help, m-am julit intr-un obiect ruginit
- 0Fiului meu i-a intrat un cui ruginit in picior
- 0Anti-Tetanos
- 0Tetanos
- 2Tetanos
- 0Tetanus vacin atpa
- 0Tetanos? m-am zgariat într-un obiect ruginit, dar nu mi-a curs sânge
- 0Vaccin antitetanos
- 3Ajutor urgent tetanos!
Mai multe informații despre: vaccinul antitetanos