Ajutor interpretare vis
Buna seara, am avut un fel de cosmar dupa ce am reusit sa adorm cu bine, a fost foarte intens si eram paralizata in tot acest vis, cand ma trezeam nu am puteam misca apoi adormeam si reincepea visul, imi puteti explica ce ar pute insemna visul ? " Ai facut pacat de sange cu baiatul necuratu ati baut sfant duh din sange somnul trece iar, nebunia vine? pedeapsa divina asteapta ? vine curva iadului negreu din vina ta din vina ta sfant sfant este domnul dumnezeu, apoi bogdan numele repetat, cu baiat de mai cauti sa te mai culci atunci stavei intre cruci?." asta a tipat in tot visul toata noaptea un fel de inger care nu il vedeam si am inceput sa plang si in fata alba foarte alba el era o fata pe jos care se tavala si zicea ca o cheama ca pe o fata de aici, tot visul a urlat asta in capu meu ingeru ala mi-a ramas intiparit, ii tipa in spatele ei si eu ma uitam si nu ma puteam misca incercam sa ma trezesc si iar relua visul de la inceput eram paralizata iar
3 comentarii
Problema este ca eram paralizata cand ma trezeam, nu puteam sa ma misc. Care ar fi o explicatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: interpretarea viselor interpretarea psihanalitica a viselor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: