Ajutor !!! boabă de porumb fiert, rămasă blocată in gat
Aseară in timp ce mâncam niște boabe de porumb fierte, am simțit cum una din ele mi-a rămas cumva blocată in gat.
Am tușit puțin însă nu am rezolvat problema. De aseară am încontinuu senzația de corp străin (boaba de porumb)blocat in gât, plus o senzație de voma.
Oare boaba de porumb sa fie încă blocată undeva in căile respiratorii sau esofag?
Am tușit puțin însă nu am rezolvat problema. De aseară am încontinuu senzația de corp străin (boaba de porumb)blocat in gât, plus o senzație de voma.
Oare boaba de porumb sa fie încă blocată undeva in căile respiratorii sau esofag?
3 comentarii
Nu ma poate ajuta nimeni cu un răspuns? Simptomele persista
Nu. Nu poate sa rămână acolo
Un os. O sarma. Un ac.. Da pot sa rămână
Bobul.. Doar a atins o mucoasa deja iritata
Inflamata de la ceva acid
Tre sa faci consult la gastrologie
De acolo urca inflamația pe gat
Un os. O sarma. Un ac.. Da pot sa rămână
Bobul.. Doar a atins o mucoasa deja iritata
Inflamata de la ceva acid
Tre sa faci consult la gastrologie
De acolo urca inflamația pe gat
Buna seara!
Orice suspiciune de corp strain ingerat sau aspirat
e URGENTA, sunati va rog la 112 sa va duca intr-un Spital cu serviciu ORL -vi se face o endoscopie cu extractia corpului strain sau infirmarea prezentei acrstuia si va tin internat in Spital pana mainre dimineata in OBSERVATIE so va externeaza a 2a zi sau repets exm endoscopic! Nu e de gluma!
Daca e in caile respiratorii, URGENTA E SI MAI MARE va puteti sufoca si sa va pierdeti viats.
Sanatate,
Dr.Elena Latcan, ORL
Doctor in stiinte Medicale
Centrul Mefical PRAIN
BUCURESTI
Orice suspiciune de corp strain ingerat sau aspirat
e URGENTA, sunati va rog la 112 sa va duca intr-un Spital cu serviciu ORL -vi se face o endoscopie cu extractia corpului strain sau infirmarea prezentei acrstuia si va tin internat in Spital pana mainre dimineata in OBSERVATIE so va externeaza a 2a zi sau repets exm endoscopic! Nu e de gluma!
Daca e in caile respiratorii, URGENTA E SI MAI MARE va puteti sufoca si sa va pierdeti viats.
Sanatate,
Dr.Elena Latcan, ORL
Doctor in stiinte Medicale
Centrul Mefical PRAIN
BUCURESTI
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ajutor urgent, va rog! mi-a rămas în gat din pâine și snitel
- 0Am manca mici, si cred ca mi-a ramas o bucatica in gat.
- 1Am mancat dar cred ca mi-a ramas in gat ceva
- 0Ceva blocat in gat
- 25Senzatie de piatra in gat
- 1Senzație de ceva în gât
Mai multe informații despre: mancare ramasa in gat