Ajutati-ma - fetita mea are neurofibromatoza tip 1

03-03-2023
Gherghescu Laura
Nu este medic/terapeut
Gherghescu  Laura
Fetita mea în vârstă de 18 ani a fost diagnosticata cu neurofibromatoza tip 1. În urma unor investigații Rmn am descoperit următoarele: Anomalie de semnal în plaja în țesutul subcutanat fesier și flanc drept posibil recidiva tumorala ; macroeroziune osoasa a tabliei externe os iliac, adiacent SIAS, sub fesierul mic, cu modificări de semnal similare anomaliei descrise mai sus, posibil recidiva locala ; nodul fascial perimuscular drept femural de partea dreapta posibil nodul de neurofibromatoza ; nodul intraosos coccigian C1 ( rest cartilaginos/embriologic ) fara priza de contrat, de monitorizat imagistic si plaje de necroza ischemica intramedulara diafizar distal femur bilateral.
Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati. Ce trebuie sa fac în legătură cu partea osoasa ( femur, os iliac ) Ajutor, sunt disperata
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Neurofibromatoza

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: