Administrare Decanofort (Nandrolone) pentru accidentare umar

15-05-2010
allah
Nu este medic/terapeut
allah
Am o mica accidentare la umarul drept care nu ma mai lasa sa imping greutati cu acesta si care ma tine de peste 1 luna. As vrea sa incerc un tratament cu decanofort.

Care este doza pe care trebuie sa o administrez pt ca sa ma ajute cu articulatiile (pt mine la umar)?
4 comentarii
0
15-05-2010, ora 16:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cine ti-a spus ca Decanofort va rezolva " accidentarea de la umar " ? Ti-a fost recomandat de reumatolog / ortoped ? Acest steroid nu va face decat sa-ti sporeasca masa musculata, nu va vindeca ceea ce ai tu la umar.
0
15-05-2010, ora 17:04
allah
Nu este medic/terapeut
allah
Nandrolone este recunoscut pentru ca ajuta foarte mult in problemele articulare. Dar nu stiu ce doza trebuie sa iau, toate sunt recomandate pentru a spori masa musculara (doze mari pt asta), dar eu urmaresc doar sa ma ajute cu articulatiile.
0
17-05-2010, ora 14:13
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Hristos s-a înălţat!

Stimate d-nule, chiar şi o doză mică de Decanofort (decanoat de nor-testosteronă) are potenţial substanţial de producere a unor reacţii adverse foarte neplăcute şi destul de greu de atenuat sau tratat. În principal, deanoatul de nor-testosteronă afectează axa hipotalamo-hipofizo-gonadală (HHG), ceea ce poate să producă:
- inhibarea producţiei de testosteron endogen;
- inhibarea spermatogenezei;
- tulburări de dinamică sexuală etc. Pe lângă aceste efecte indezirabile, mai pot apărea şi alte reacţii adverse manifestate şi la nivelul altor sisteme (sistemul digestiv, sistemul nervos etc. - efectele adverse nu apar numai la nivelul sistemului endocrin).

Ar fi indicat să recurgeţi la un consult medical pentru a vi se oferi o alternativă lipsită de aceste riscuri. Există şi alte tratamente care vă pot reface funcţionalitatea articulară :) Decizia vă aparţine în totalitate.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
23-02-2011, ora 21:24
Dyti Fragile
Nu este medic/terapeut
Dyti Fragile
@ allah. Nandrolona D 20% de 1 ml produs Balkan Pharmaceuticals, preparatul are o actiune curativa asupra organismului: întareste sistemul osos, de aceea se mai foloseste la tratarea osteoporozei.Administrarea pt durerea umarului 1 - 2 fiole de 1ml pe luna, pana in 6 luni de zile.Rezultate ar trebui sa apara de la prima administrare, in cazul in care ai administrat 2 fiole pe luna(1 la inceputul lunii si una pe la mijlocul lunii) si ai observat crestere in masa musculara care te deranjeaza, poti reduce la 1 fiola lunar.In cazul in care umarul isi revine inaintea termenului de tratament, potzi finaliza tratamentul.La dozele precizate mai sus nu trebuie sa iti faci griji pt reactii adverse, nu sunt doctor iti vorbesc din experienta mea si a celor cunoscuti mie.Sper sa iti fiu de folos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: