Abdominoplastie
Doresc să fac şi eu această intervenţie şi in acest sens vă rog dacă cineva a făcut aceasta intervenţie să-mi dea nişte recomandări de medic chirurg. As dori de la cineva care şi-a făcut efectiv intervenţia.
3 comentarii
Eu am facut-o in urma cu 7 ani la Clinica de chirurgie plastica si reparatorie Timisoara. In urma sarcinii am facut diastazis la muşchii abdominali si hernie ombilicala. A fost grav, a fost o operaţie grea si o recuperare de lunga durata. A meritat. Toate problemele s-au remediat. Estetic sunt mulţumită in proporţie de 70- 80 %. Toţi medicii din acest spital pot efectua operaţia -sunt f buni. Ai nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie. Si in Bucuresti exista posibilitatea la Clinica de ar si -parca asa ii spune. Daca mai ai intrebari scrie-mi. Succes
Mulţumesc frumos Sweet_Angel pt răspuns. Eu sunt din Bucureşti şi aş vrea sa fac intervenţia aici. Şi eu am dehiscenţa de drepţi abdominali in urma naşterii, însă am făcut mult sport si sa mai aşezat burtica. Am însă exces de piele in partea de jos a abdomenului si partea de sub ombilic este bombată. De aceea sper sa am norocul sa scap numai cu o miniabdominoplastie.in Martie voi merge la un control si atunci voi ştii sigur. Sănătate şi merci încă odată !
Buna. Sophie1993 stiu ca au trecut cativa ani dar...ai facut abdominoplastia? Vreau sa ma operez si eu si imi e tare teama de recuperare.Am doi copii inca micuti si nu stiu cum ma voi descurca cu ei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2abdomenoplastie - refacerea abdomenului dupa sarcina
- 6abdominoplastie si ridicare sani
- 2abdominoplastie si micsorare de sani
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
Mai multe informații despre: Abdominoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: