E Hevert-Capsule (100buc)
Producator: Hevert
Produs publicat de: VITAMINA B17 ROMANIA -- Oradea (Bihor) , telefon: 0748395293
Substanţa activă : acetat de alfa-tocoferol 200 mg
Dozare şi utilizare: Adulţi 1-2 capsule pe zi
Caracteristicile capsulei antioxidante E Hevert!!!
Vitamina E apără – ca antioxidant - protejează acizii grași poli-nesaturați împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, contribuind astfel la conservarea funcționării normala a celulelor. Susţine funcţionarea corespunzătoare a sistemului de autoapărare al organismului nostru, împiedică procesele nocive de oxidare, deci şi pe cele de îmbătrânire, ce au loc în organismul nostru. Dat fiind efectul favorabil exercitata asupra radicalilor liberi ajută diminuarea declinului cognitiv asociat cu înaintarea în vârstă.
Conform unui studiu vitamina E reduce cu 25%-50% formarea bolilor cardiace, asigurând totodată protecţia sistemului vascular, ajută în tratamentul bolilor cardiace şi al accidentelor vasculare cerebrale.
Oameni consideră – într-un fel – vitamina E ca fiind mai puţin importantă, deşi lipsa acesteia poate provoca probleme, pe când administrarea vitaminei E – având tipul corespunzător – înseamnă protecţie faţă de bolile cardiace şi de cancer. Dat fiind faptul că în sferele oficiale se extinde din ce în ce mai mult o atitudine anti-vitamine, nu strică să fim în clar cu miturile eronate născute în legătură cu vitamina E. În 2006 a apărut cel mai extins studiu privind efectele vitaminei E. Timp de 19 ani de zile s-a urmărit evoluţia a 19000 de persoane, în sângele acestora măsurându-se nivelul alfa-tocoferolului. Acestea măsurători au fost folosite pentru a estima nivelul a patru tipuri de vitamina E. Drept urmare, este vorba despre faptul că nu s-a administrat alfa-tocoferol, ci s-a măsurat nivelul celor patru variante de vitamina E acumulate din alimentaţia diversă – comparându-le cu nivelul uneia din aceste variante de vitamina E. Pe parcursul celor 19 ani de zile 13000 de persoane din cele 19000 - constituind obiect al studiului - au decedat.
În cazul celor la care nivelul vitaminei E a fost cel mai ridicat (nivel dedus din nivelul ridicat al alfa-tocoferolului) mortalitatea totală a scăzut semnificativ. Rezultatele parţiale au fost următoarele:
Mortalitatea în cazul celor suferind de cancer al prostatei a scăzut cu 32%-kal, în cazul celor suferind de tromboză cerebrală a scăzut cu 37%, în cazul celor suferind de atac cerebral a scăzut cu 35%, în cazul celor suferind de cancer pulmonar a scăzut cu 21%, în cazul celor suferind de boli ale căilor respiratorii 42%. Într-un studiu american gama-tocoferolul a redus semnificativ riscul de deces al femeilor suferind de cancer mamar.
Într-un studiu au fost comparate persoane având vârste cuprinse între 90-100 de ani cu persoane decedate la vârste mai „fragede”. S-au măsurat 50 de parametri biochimici – ce pot fi măsuraţi din sânge -, şi au găsit diferenţe doar privind nivelul vitaminei E: persoanele de 90-100 de ani aveau un nivel ridicat – care ieşea în evidenţă.
Conform studiului Societăţii Americane pentru Cancer, în baza datelor a circa un milion de persoane s-a relevat că în cazul celor ce au luat timp de cel puţin 10 ani de zile vitamina E a scăzut riscul de cancer al vezicii urinare.
Compoziţie
Cantitate/1 capsulă: vitamina E: 200 mg 1000 *RDA%
Complex de vitamina E (D-alfa-, D-beta-, D-gama-, D-delta-tocoferol),
gelatină,
umectant (glicerină),
substanţe utilizate pentru a conferi luciu produsului (ceară de albine de culoare galbenă)
ulei de soia,
emulgator (lecitină de soia),
coloranți (dioxid de titan).
Atenţionare
Nu se recomandă consumarea de către persoanele sensibile la miere, la produse cu conţinut de miere, şi nici copiilor având vsta mai mică de 4 ani!