Coenzyma Q10 cu Drojdie de bere, imunitate, hipertensiune, riduri, antioxidant, fertilitate masculina (120 capsule)
Producator: Belle&Bio Franta
Produs publicat de: KRILL OIL IMPEX -- Bucuresti (Bucuresti) , telefon: 0764477646
Drojdia de bere beneficii
Drojdia-n istorie
Babilonienii au fost primii oameni care au fabricat bere din boabe de orz macinate si tot ei au fost primii care au descoperit efectele benefice asupra pielii ale sedimentelor din ulcioarele de fermentatie, adica ale drojdiei de bere. Raspindirea berii in Egipt, Etiopia, Europa, a insemnat si descoperirea altor beneficii pe care le poate oferi drojdia de bere. Hipocrate recomanda drojdia de bere ca diuretic, iar in Evul Mediu, era utilizata in scopul prevenirii leprei. Abia in secolul al XIX-lea, drojdia de bere a inceput sa fie prescrisa de catre medici pentru combaterea furunculozei, revigorarea organismului la adulti sau copiilor anemici. In timpul Primului Razboi Mondial in Germania, a fost utilizata ca supliment de vitamine si proteine pentru soldati, datorita vitezei mult mai mari de sinteza a proteinelor comparativ cu viteza de crestere a animalelor. In ultimi ani insa, drojdia de bere a inceput sa fie tot mai mult utilizata in scop terapeutic si preventiv.
Antisurmenaj
Drojdia de bere este cea mai bogata sursa naturala de vitamine din complexul B (tiamina, riboflavina, nicotinamida, acid pantotenic, piridoxina, biotina, acid folic, acid pangamic, inozitol, colina). Pe linga vitamine, drojdia de bere contine proteine (aproximativ 50%), aminoacizi esentiali, enzime si saruri minerale. Aceasta compozitie ii confera drojdiei de bere calitatea de aliment integral.
Drojdia de bere favorizeaza asimilarea nutrientilor si asigura o buna functionare a sistemului digestiv. Este energizanta, ajutind organismul sa reziste la efort fizic sau intelectual prelungit. Din acest motiv drojdia de bere este deosebit de utila tinerilor aflati in sesiunile de examene sau persoanelor afectate de surmenaj. Pentru persoanele supuse stres-ului sau in stare de depresie, drojdia are efect tonifiant aspra sistemului nervos.
Reface ficatul
Vitaminele si mineralele pe care le contine fac din drojdie un excelent remediu in anemie si demineralizare. De asemenea, atenueaza simptomele si ajuta organismul sa treaca mai usor si mai repede peste raceli sau boli infectioase prin intarirea sistemului imunitar. Drojdia de bere are actiune hepatoprotectoare, contribuind la refacerea ficatului dupa hepatitele virale, toxiinfectiile alimentare sau consumul exagerat de alcool.
Drojdia de bere ajuta organismul sa-si pastreze tineretea si vigoarea prin incetinirea procesului de imbatrinire a celulelor. Astfel, persoanele in virsta care consuma in mod curent drojdie de bere se simt mai tinere, mai puternice si au mai multa pofta de viata.
Vitaminele din drojdie contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular prin imbunatatirea circulatiei sanguine, scaderea tensiunii arteriale si a nivelului de colesterol si trigliceride.
Drojdia de bere asigura sanatatea pielii, unghiilor si parului. Dupa o cura de numai citeva saptamini, un ten obosit poate deveni suplu, sanatos, stralucitor. Adolescentii care se confrunta cu suparatoarea acnee pot recurge tot la drojdia de bere. Parul fragil, care creste incet, cu tendinta de depigmentare precoce poate fi ajutat sa-si recapete stralucirea si vigoarea. Si in cazul in care parul cade mai mult decit de obicei si fara un motiv aparent, cind schimbarea samponului si lotiunile hranitoare nu au nici un efect, solutia salvatoare este o cura de minim o luna cu drojdia de bere.
Coenzyma Q 10 beneficii
Coenzima Q10 este o substanta naturala, produsa in organism. In plus fata de termenul coenzima Q10 veti putea auzi si despre ubichinol-10, ubichinona sau vitamina Q. Indiferent de aceste nume, Q10 este unul dintre antioxidantii relativ nou descoperiti cu o actiune uimitoare in corectarea deficientelor care apar odata cu varsta, in special cele de inima, sistem imunitar, creier si rezistenta la bolile cornice.
Coenzima Q10 este o substanta cu un rol asemanator vitaminelor, prezenta in toate celulele organismului, in special a celor cu activitate foarte intensa: inima, ficat, creier. Este indispensabila, datorita rolului major detinut in producerea de energie necesara desfasurarii normale a proceselor biochimice ale celulelor organismului (este implicata in toate procesele producatoare de energie si in stocarea energiei in celule).
Coenzyma Q10 si-a dovedit proprietati terapeutice in afectiunile cardiovasculare, in special in insuficienta cardiaca, precum si in cancer, scleroza multipla si afectiunile periodontale, dar si pentru fortificarea sistemului imunitar si refacerea energiei si recuperarea rapida dupa efortul fizic. Poate fi administrata in asociere cu alte medicamente (ex: beta-blocante) pentru contracararea efectelor nedorite in functionarea inimii, muschilor sau altor organe.
Producerea de catre organism a coenzimei Q10 incepe sa scada dupa varsta de 30 de ani iar dupa varsta mijlocie carentele de coenzima Q10 sunt deja unele serioase. La varsta de 24-28 ani, organismul atinge productia proprie maxima de Q10. Pentru a se pastra cantitatea necesara de Q10 in organism este necesara utilizarea suplimentelor alimentare care in plus fata de sporirea nivelului de Q10 din sange, stimuleaza productia proprie de Q10 a organismului.
Coenzima Q10 este un antioxidant similar vitaminei E care lupta impotriva imbatranirii, protejeaza moleculele de grasime impotriva oxidarii sau a alterarii lor de radicalii liberi, cei care deterioreaza celulele conducand la aparitia bolilor diverse. Absenta coenzimei Q10 conduce la slabirea inimii. Bolile cardiovasculare sunt in mare masura cauzate de absenta coenzimei Q10 si prin urmare tratamentul pentru o inima slabita trebuie sa include si aceasta coenzima.
Beneficii pe care le poate furniza coenzima Q10
1. Amelioreaza simptomele in afectiunile cardiace;
2. Imbunatateste semnificativ functionarea sistemului imunitar;
3. Stimuleaza metabolismul organismului si favorizeaza slabirea ponderala;
4. Influenteaza pozitiv fertilitatea masculina;
5. Reduce sensibil hipertensiunea arteriala;
6. Este foarte eficienta si in tratamentele dermatologice. Ridurile apar atunci cand pielea isi pierde elasticitatea, din cauza scaderii nivelului de colagen din piele.
7. Se amana procesul de imbatranire prin adoptarea unei diete bogate in coenzima Q10 si prin suplimentarea acestui antioxidant miraculos.
8. Stimuleaza metabolismul organismului si favorizeaza slabirea ponderala
Ingrediente: Drojdia de bere: 290 mg/capsula.
Coenzyma Q10: 20 mg/capsula.
Administrare: 4 capsule pe zi.
Cantitate: 120 capsule.
https://krilloil.ro/circulatie-sanguina/31-coenzima-q10-120-capsule-beneficii-administrare-doze-pret-indicatii-efecte.html