Arsuri la stomac?

©

Autor:

Arsuri la stomac?
Advertorial oferit de Help Net
Bioanacid protejeaza stomacul calmand durerea

Este cunoscut faptul ca peste 90% dintre persoane au arsuri la stomac macar o data in viata. Pentru unii aceste arsuri sunt foarte frecvente, constituind o adevarata problema, pentru altii astfel de simptome sunt rare si de intensitate mica. Chiar si femeile insarcinate, mai ales in primul trimestru de sarcina, sufera de astfel de dereglari neplacute.

Care sunt cauzele aparitiei arsurilor la stomac?

Arsurile frecvente la stomac reprezinta simptomul clasic al unei afectiuni a stomacului: refluxul gastro-esofagian. In urma cresterii cantitatii de suc gastric, acesta urca din stomac in esofag si astfel resimtim un disconfort accentuat.
Principalele tratamente prescrise de medici pentru controlarea tulburarilor asociate cu arsurile gastrice sunt inhibitorii de pompa protonica si blocantii H2. Aceste medicamente blocheaza productia de acid gastric, insa au mare inconvenient: nu protejeaza mucoasa stomacului si odata cu incetarea administrarii provoaca efectul de rebound al secretiei gastrice.

Care este solutia?

Bioanacid, dispozitiv medical 100% natural de la Aboca, neutralizeaza rapid aciditatea gastrica si arsurile, calmand durerea.
Datorita sinergiei functionale inovative dintre sarurile minerale si extractele naturale de Aloe, Lemn dulce, Musetel, mucilagii din Orz si Nalba, Bioanacid asigura un nivel maxim de protectie a mucoasei stomacului.
Absenta efectului REBOUND dupa administrare ofera unicitate acestui produs. De aceea, Bioanacid poate fi utilizat in asociere cu tratamente farmacologice sau in perioadele de intrerupere a tratamentului prescris, nemodificand cantitatea de acid produsa de stomac.
Datorita formulei BIO noninvazive, Bioanacid poate fi administrat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza. 
Produsul este disponibil in farmacii.

BIOANACID ESTE UN DISPOZITIV MEDICAL
Cititi cu atentie prospectul si instructiunile de utilizare.


Mai multe detalii despre Bioanacid gasiti aici: https://www.helpnet.ro/?mid=124

Data actualizare: 29-04-2013 | creare: 29-04-2013 | Vizite: 1694
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeasi sectiune: