Roti duble din silicon pentru scaune medicale

-36%
valabilitate
> 7 zile
17.80 lei
Pret vechi: 28.00 lei | Economisesti: 10.2 lei
100 disponibile

Scurta prezentare:

Roti-Role duble silicon pentru scaune medicale și de birou ușor de instalat.

Reduceri medicale: Roti duble din silicon pentru scaune medicale

Prezentare detaliata:

Roti, Role duble silicon pentru scaune medicale și de birou ușor de instalat

 

 

Netede și sigure: roată scaunului de birou are un design cu roată dublă, lățimea roții duble fiind de 55 mm, iar rola alunecă mai stabil și mai sigur pe podea decât roată simplă. În plus, spre deosebire de modelele cu roți independente, nu suprasolicită picioarele scaunului și nu provoacă daune bazei scaunului tău.

Roți premium: roțile pivotante au în componența lor rulmenți rezistenți și poliuretan rezistent la uzură, fiind rezistente la uzura zilnica, silențioase și foarte practice. Cu roțile noastre din silicon te deplasezi complet silențios pe orice podea. Astfel, nu deranjezi pe nimeni.

Înălțime adecvată: Roată noastră de birou menține designul original al roții de birou fără a mări înălțimea scaunului, înălțimea fiind de 60 mm. Cumpărând roată noastră de birou, nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu înălțimea scaunului, ceea ce te face să stai mult mai bine și mai confortabil.

Rotire fără zgârieturi: indiferent dacă foloseșți roțile scaunului de birou pe podele, laminate, piatră, gresie sau lemn, roțile de birou din poliuretan cu absorție sporită a șocurilor protejează podeaua de zgârieturi și pete. Nu ai nevoie de un covor de birou sau protecție pentru podea și economisești bani.

Tijă de prindere în baza stea are mărime universală, și anume diametrul de 11 mm; înălțime 22 mm, astfel ele se pot monta la orice scaun de birou comercializat de comenzi-scaune.ro, dar posibil și la altele existente pe piață.

 

Va rugăm să ne contactați pentru detalii suplimentare despre variantele de culori disponibile.
Livram scaune și mobilier în București și în urmatoarele județe din Romania:
Alba, Arad, Argeș, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botoșani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarași, Cluj, Constanța, Covasna, Dambovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramures, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Contactați-ne cu incredere și vom cauta impreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP-SICAP puteți trimite solicitările pe email sau telefonic.

 

Doriţi să comandaţi produse direct prin telefon? Sunaţi-ne 0720.865.728

Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!
www.comenzi-scaune.ro

European Med Prod

Autorul acestei oferte:

European Med Prod

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Aleea Salaj Nr. 10

Telefon: 0720865728

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.