Scaune pentru laboratoare medicale

-16%
valabilitate
> 7 zile
720.00 lei
Pret vechi: 860.00 lei | Economisesti: 140 lei
100 disponibile

Scurta prezentare:

Scaune profesionale destinate in general pentru spații de lucru, laboratoare medicale, ateliere, hale industriale.

Reduceri medicale: Scaune pentru laboratoare medicale

Prezentare detaliata:

Scaune pentru laboratoare medicale și cabinete

 

Scaune profesionale destinate in general pentru spații de lucru, laboratoare medicale, ateliere, hale industriale. Scaune profesionale mobile si fixe care asigură o poziție confortabilă și o rezistență foarte bună în timp.
Scaunele profesionale de lucru pentru ateliere sunt ergonomice, rotative cu suport picioare pentru medii de lucru profesionale industriale cu o îmbinare eficientă între design-ul modern și caracteristicile și cerințele tehnice contemporane asigurând astfel utilizatorului atât o poziție de lucru corectă cât și o ședere confortabilă. Scaunele sunt utilizate în zone de lucru de asamblare, ateliere, zone de ambalare și producție, etc.
Pentru o postură sănătoasă: scaunele profesionale de lucru sunt adaptate în funcție de cerințele din diferite industrii. De la scaunele de lucru pentru atelier și lucrări mecanice, până la modele pentru laborator sau cabinete medicale – la Comenzi-Scaune găsiți scaunele de lucru potrivite pentru compania dumneavoastră.

Contactați-ne cu incredere și vom cauta impreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!
Pentru cereri de ofertă scaune și mobilier pe SEAP puteți trimite solicitările pe email.
Contacteaza-ne și unul din specialiștii nostri iți va oferi toate informațiile de care ai nevoie în legatură cu scaunele și produsele de mobila din stoc!
Livram scaune și mobilier în București și în urmatoarele județe din Romania:
Alba, Arad, Argeș, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botoșani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarași, Cluj, Constanța, Covasna, Dambovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramures, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.
 Scopul Comenzi Scaune este să oferim scaune de calitate la prețuri rezonabile oricui are acces la internet, de a "subvenționa" prețul pentru scaune și mobilier și să livrăm scaunele către clienți în condiții de siguranță, rapid, discret și convenabil.
 Vă mulțumim că ați ales magazinul nostru de scaune.
www.comenzi-scaune.ro

European Med Prod

Autorul acestei oferte:

European Med Prod

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Aleea Salaj Nr. 10

Telefon: 0720865728

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.