Scaune vizitator Riva S baza tip sanie pentru sali de asteptare

-16%
valabilitate
> 7 zile
530.00 lei
Pret vechi: 630.00 lei | Economisesti: 100 lei
100 disponibile

Scurta prezentare:

Scaunul de vizitatori și conferință Riva S se pretează foarte bine zonelor de lucru cu clienții, spațiilor de așteptare, zone de așteptare din diverse instituții.

Reduceri medicale: Scaune vizitator Riva S baza tip sanie pentru sali de asteptare

Prezentare detaliata:

Scaune vizitator Riva S baza tip sanie pentru zone de așteptare

 

Scaununele de vizitatori și conferință Riva S se pretează foarte bine zonelor de lucru cu clienții, spațiilor de așteptare, sălilor de negociere sau de conferință. Scaunul are cadru metalic de culoarea neagră, vopsit în câmp electrostatic și este echipat cu brațe fixe din polipropilenă de culoarea neagră. Șezutul și spătarul sunt capitonate cu spumă poliuretanică și tapițate cu piele ecologică sau stofă rezistență la uzură și ușor de întreținut.

Pentru că fiecare ședință să aibă locuri comode: scaunele de conferință trebuie să fie confortabile, ergonomice și durabile. Și dacă mai au și un aspect plăcut, ajung cu siguranță rapid alegerea potrivită.
Scaunul Riva S tip vizitator-conferință este ideal pentru săli de așteptare, de ședințe sau de conferințe. Este un model rezistent și totodată elegant, perfect adaptabil oricărui tip de design interior.

 

Scaunul RIVA S este un scaun de birou fix, ce poate fi utilizat cu ușurință că și scaun de conferință sau de vizitator. Este recomandat pentru birouri, săli de consiliu, de conferință, săli de așteptare sau poate fi folosit la dotarea sălilor în care se organizează anumite evenimente.
Ușor de asamblat și de manevrat, confortabil și funcțional, scaunul RIVA S are în structura să o baza tip sanie și un cadru metalic negru, vopsit în câmp electrostatic. Tapițeria, confecționată din piele sau din stofă de înalta calitate, materiale foarte ușor de întreținut, și brațele fixe din polipropilenă, de culoare neagră, întregesc designul modern al scaunului.
Este un scaun care asigura prestanța și o poziție confortabilă, chiar și în condițiile unei munci îndelungate și al cărui design reușește să dea un aspect nou și un plus estetic spațiilor în care este amplasat.

 

Caracteristici scaune RIVA S:
• Scaun vizitator.
• Formă ergonomică.
• Baza tip sanie.
• Cadru oțel vopsit negru în câmp electrostatic.
• Brațe polipropilenă fixe.
• Tapițerie piele ecologică/piele naturală sau stofă.
• Capacitate maximă portanță: 120 kg.

 

Comandă minimă 6 bucăți.

 

Livram scaune si mobilier in Bucuresti si in urmatoarele judete din Romania:

Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

 

Contactati-ne cu incredere si vom cauta impreuna solutiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne 0720.865.728
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Pentru cereri de ofertă SEAP-SICAP puteți trimite solicitările pe email.
www.comenzi-scaune.ro

European Med Prod

Autorul acestei oferte:

European Med Prod

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Aleea Salaj Nr. 10

Telefon: 0720865728

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.